Afișare
140 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Pentru a-ți menține inelul de logodnă în stare bună, este important să îl îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe inel. Este recomandat să eviți purtarea inelului de logodnă în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți inelul, depozitează-l într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți inelul de logodnă în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-l periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a-l repara sau curăța profesional.

Inelul de logodnă din aur galben: stabilitate și prosperitate


Inelul de logodnă este bijuteria simbol pentru iubirea și angajamentul care se leagă într-un cuplu. Fiecare inel, fie el din aur alb, roz, galben sau din platină, poartă cu sine o poveste unică. Aurul galben, cu nuanțele sale calde și luminoase, este alegerea clasică pentru inelele de logodnă, simbolizând stabilitatea și bogăția unei relații durabile. Fie că este simplu și elegant sau decorat cu pietre prețioase, acesta reprezintă o promisiune ce rezistă în timp.


Tipuri de inele de logodnă din aur galben


Inelele de logodnă din aur galben de 14K sau 18K pot fi găsite într-o varietate de stiluri și modele, potrivindu-se gusturilor și preferințelor fiecărui cuplu. Unele inele - solitaire – sunt o alegere clasică, cu un diamant central montat pe o bandă simplă și elegantă din aur galben. Altele pot fi mai elaborate, având pietre prețioase mai mici integrate în bandă sau ornamente delicate sculptate în aur, pentru a adăuga unicitate și strălucire inelului. Există și inele de logodnă din aur galben care îmbină mai multe metale sau adaugă detalii subtile, cum ar fi motive florale sau geometrice, pentru a crea o bijuterie cu adevărat remarcabilă și personalizată. Explorează posibilitățile din colecțiile de inele de logodnă TEILOR și alege modelul care va spune povestea voastră.