Afișare
1736 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Există o varietate de tipuri de inele din aur, inclusiv inele din aur galben, inele din aur alb, inele din aur roz, inele eternity, inele din aur cu diamante, cu perle, cu pietre prețioase și multe altele.
Cele mai populare modele de inele din aur sunt cele cu forme simple și elegante cum ar fi inelele cu bandă (tip verighetă), inelele din aur cu diamante, inelele cu pietre prețioase, cu perle, cu forme geometrice sau cu modele abstracte.
Când alegi un inel, trebuie să iei în considerare stilul personal și celelalte bijuterii pe care le porți, mărimea potrivită, calitatea materialelor, semnificația specială sau bugetul disponibil, și durabilitatea pentru a-l putea purta pentru o perioadă lungă de timp.
Mărimea inelului poate fi măsurată prin utilizarea unui set de inele de măsurare sau prin măsurarea diametrului interior al unui inel care pe care îl porți în mod obișnuit. De asemenea, poți să-ți iei măsura din jurul degetului cu un fir și apoi să compari măsura obținută cu tabelele standard de mărimi de inele.
Totul depinde de modelul inelului comandat. În cazul în care acesta are un model simplu și nu este încrustat cu pietre pe părțile laterale, poate fi cu ușurință modificat în atelierul TEILOR.
Există mai multe modalități de a îngriji inelele din aur pentru a le păstra aspectul. Poți începe prin a folosi o soluție de curățare pentru bijuterii sau apă călduță și o perie moale pentru a elimina orice murdărie acumulată pe bijuteriile din aur. Este recomandat să eviți purtarea inelelor din aur în timp ce faci curat sau utilizezi produse chimice, cum ar fi parfum sau soluții care conțin clor. Pentru situațiile în care nu porți inelul din aur, depozitează-l într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți inelul din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzura sau deformarea lor. În plus, verifică inelele din aur pentru orice defecte sau uzură și mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional, dacă este necesar.

Inele din aur: un simbol al eleganței

Chiar dacă moda se află în continuă evoluție și trece prin multe schimbări, există elemente clasice care rămân constante, cum ar fi inelele din aur. TEILOR oferă o varietate impresionantă de tipuri de inele din aur, fiecare cu un design contemporan. Printre acestea se numără clasicele inele din aur galben, preferate de-a lungul multor generații, dar și inele din aur alb, care aduc strălucire și eleganță și inele din aur roz, într-o nuanță delicată și romantică. De asemenea, poți găsi și diverse modele de inele pentru bărbați, din aur de 14k si 18k sau titan.

Cum alegi inelul din aur potrivit

Setează un buget, apoi decide dacă îți dorești un model simplu sau unul cu pietre prețioase. Inelele fără pietre prețioase sunt potrivite pentru persoanele care apreciază simplitatea și finețea, în timp ce inelele cu diamante sunt potrivite pentru un eveniment special. Indiferent de alegere, este important ca bijuteria să te reprezinte.

Explorează colecția de inele din aur de la TEILOR

Toate inelele din aur din colecția TEILOR impresionează prin eleganța lor, fie că sunt modele simple sau mai complexe. Explorează întreaga colecție și alege inelul potrivit pentru tine.