Întrebări frecvente

Există o varietate de tipuri de inele din aur, inclusiv inele din aur galben, inele din aur alb, inele din aur roz, inele eternity, inele din aur cu diamante, cu perle, cu pietre prețioase și multe altele.
Cele mai populare modele de inele din aur sunt cele cu forme simple și elegante cum ar fi inelele cu bandă (tip verighetă), inelele din aur cu diamante, inelele cu pietre prețioase, cu perle, cu forme geometrice sau cu modele abstracte.
Când alegi un inel, trebuie să iei în considerare stilul personal și celelalte bijuterii pe care le porți, mărimea potrivită, calitatea materialelor, semnificația specială sau bugetul disponibil, și durabilitatea pentru a-l putea purta pentru o perioadă lungă de timp.
Mărimea inelului poate fi măsurată prin utilizarea unui set de inele de măsurare sau prin măsurarea diametrului interior al unui inel care pe care îl porți în mod obișnuit. De asemenea, poți să-ți iei măsura din jurul degetului cu un fir și apoi să compari măsura obținută cu tabelele standard de mărimi de inele.
Totul depinde de modelul inelului comandat. În cazul în care acesta are un model simplu și nu este încrustat cu pietre pe părțile laterale, poate fi cu ușurință modificat în atelierul TEILOR.
Există mai multe modalități de a îngriji inelele din aur pentru a le păstra aspectul. Poți începe prin a folosi o soluție de curățare pentru bijuterii sau apă călduță și o perie moale pentru a elimina orice murdărie acumulată pe bijuteriile din aur. Este recomandat să eviți purtarea inelelor din aur în timp ce faci curat sau utilizezi produse chimice, cum ar fi parfum sau soluții care conțin clor. Pentru situațiile în care nu porți inelul din aur, depozitează-l într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți inelul din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzura sau deformarea lor. În plus, verifică inelele din aur pentru orice defecte sau uzură și mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional, dacă este necesar.
Inelul cu diamant necesită o atenție sporită la curățare, mai ales modelele cu gravuri, filigran sau detalii lucrate manual. Înainte de a începe curățarea propriu-zisă, folosește o pensetă, pentru a îndepărta fibrele sau firele prinse în unele porțiuni ale inelului. Clătește apoi inelul cu apă și scufundă-l într-o soluție de curățare din amoniac diluat cu trei părți de apă, dar nu îl lăsa la înmuiat mai mult de un minut. Periază apoi ușor inelul și șterge diamantul cu o cârpă moale, care să nu se agațe în colțurile metalului în care este integrată piatra prețioasă.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.