Filtrează după

Filtrează după
Afișare
446 produse
Afișare
446 produse
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Există multe tipuri de brățări din aur, fiecare având caracteristici speciale, cum ar fi design-ul, greutatea, grosimea și textura. Brățara cu lanț este subțire și minimalistă, fiind formată dintr-un lanț de aur. Brățara cu charm-uri este o brățara care are unul sau mai multe pandantive atașate lanțului. Brățara tip bangle este o brățară fixă, fără închizătoare, având un design simplu. Brățara tip cuff este o brățară care se îmbracă pe mână și care are o formă deschisă, astfel încât se poate potrivi pe mai multe dimensiuni de încheieturi. Brățara tennis este formată dintr-o linie de pietre prețioase, de obicei diamante, montate într-un lanț subțire din aur alb, galben sau roz și se fixează cu o cataramă.
Este important să ai în vedere stilul și designul bijuteriilor cu care vrei să o îmbini. Îți recomandăm să alegi brățări cu același design sau cu elemente similare, precum pietrele prețioase sau lanțurile subțiri. În plus, este important să se potrivească și culorile bijuteriilor, astfel încât să creeze o armonie vizuală plăcută.
Este recomandat să nu porți brățări de aur în timp ce faci duș sau înoți, deoarece apa, clorul și sărurile le pot deteriora, în special pe cele cu pietre prețioase.
Pentru a alege mărimea corectă pentru o brățară din aur, se recomandă măsurarea circumferinței încheieturii cu un metru de croitorie sau o bandă flexibilă. Este important să nu măsori prea strâns și să adaugi între 1,5 și 2,5 centimetri la măsurătoarea obținută, pentru a asigura o potrivire confortabilă.
Caratajul se referă la puritatea aurului sau cantitatea de aur din aliaj. Aurul este măsurat în carate, iar un carat este egal cu 0,2 grame. O brățară de aur de 18 carate conține 75% aur și 25% alte metale, iar o brățară din aur de 14 carate contine 58,5% aur și 41,5% alte metale. Cu cât brățara are un carataj mai mare, cu atât va fi mai valoroasă și mai pură din punct de vedere al aurului.
Cea mai bună metodă de întreținere a unei brățări din aur este curățarea periodică cu un burete ușor umezit și cu săpun. Este important să eviți utilizarea produselor chimice sau a soluțiilor abrazive, deoarece acestea pot deteriora sau păta aurul. După curățare, clătește bine și usucă cu un prosop moale.