Afișare
1202 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Pentru curățarea cerceilor cu diamante, poți folosi o soluție de apă călduță și detergent de vase delicat, imersându-i în această soluție și apoi curățându-i cu o periuță de dinți moale. Este important să eviți utilizarea apei fierbinți sau a produselor de curățare abrazive, care pot afecta piatra sau montura.
La fiecare comandă de cercei cu diamante TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Cei mai importanți factori de luat în considerare la achiziționarea unor cercei cu diamante sunt cei 4C: claritate, carataj, culoare și tăietură, care influențează valoarea și aspectul diamantului. Este important să alegi o montură solidă și de calitate, care să protejeze diamantul și să îl pună în evidență, iar la achiziționarea online a unei bijuterii cu diamante, să alegi un magazin de încredere, care să ofere certificatul de garanție al bijuteriei.
Pentru a păstra o pereche de cercei cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei prețioase. Totodată, e important să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. Îți recomandăm să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, pentru a o păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.