Cercei aur

Filtrează după

Filtrează după
-
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  În general, cerceii din aur sunt printre cele mai populare modele, alături de cerceii cu diamante și cerceii cu perle. Formele populare includ cercei tip pandantiv cu charm-uri, cerceii hoops (cercei rotunzi sau cu alte forme circulare), cerceii lungi (tip candelabru), sau cerceii asimetrici (un cercel diferit la fiecare ureche).
  Dacă preferi un stil elegant, cerceii clasici și minimaliști ar fi o alegere bună pentru tine. În schimb, dacă îți place să experimentezi și să adaugi mai multă culoare ținutelor tale, alege cercei statement sau cercei cu pietre prețioase colorate. Este important să alegi cercei care se potrivesc cu garderoba ta și cu celelalte bijuterii pe care le porți.
  Pentru a purta cercei din aur în fiecare zi, ar trebui sa alegi modele simple și subtile, care sunt ușor de asortat cu diferite tinute. Cerceii stud sau cerceii din aur cu forme mici și delicate sunt o alegere bună, deoarece sunt confortabili și nu atrag prea mult atenția. Este, de asemenea, important să alegi un model cu un sistem de prindere sigur și confortabil pentru a-i purta în fiecare zi.
  Printre cele mai populare sisteme de închidere a cerceilor sunt șuruburile simple.Prinderea este simplă, tija este atașată de partea din spate a cerceilor, este introdusă în lobul urechii și prinsă cu o așa numită prindere prin detașare la spate numit și fluturas/dop. Un alt tip de prindere a cerceilor este închiderea la spate cu arc. Cerceii cu acest tip de încuietoare se prind cu ajutorul unui cârlig care trece prin lobul urechii pentru a se prinde apoi într-un clip mecanic. Cerceii cu clipsuri Omega pot fi purtati atat daca urechile sunt perforate, cât și neperforate. Aceștia au o clemă care prinde ferm lobul urechii si face imposibilă căderea cercelului din ureche. Închiderea englezească (la spate) are un mecanism simplu de funcționare: partea mobilă trebuie fixată în spațiul special conceput pentru ea. Încuietoarea de cercei engleză este discretă și aproape că nu se observă deloc, deoarece stă ascunsă în spatele lobului urechii. Pentru copii, cea mai sigură încuietoare este cea cu șurub de protecție.
  Există o varietate mare de pietre prețioase pe care le poți alege pentru cerceii din aur, iar alegerea depinde de preferințele personale și de scopul pentru care vor fi purtați. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ diamantele, perlele, ametistul, rubinele, safirele și smaraldele. Este important să alegi pietrele care se potrivesc cel mai bine cu stilul tău personal și cu ocaziile pentru care vei purta cerceii.
  Cerceii din aur necesită îngrijire periodică pentru a-i menține în condiții bune. Ar trebui să fie șterși cu o soluție de curățare sau apă călduță și o perie moale și îți recomandăm evitarea contactului cu substanțe chimice, depozitarea în siguranță, evitarea purtării lor în timpul activităților fizice intense și verificarea periodică pentru defecte sau uzură.
  Dacă cerceii TEILOR achiziţionati online nu corespund cerințelor tale, îi poți returna în termen de 14 zile, numai dacă produsul nu a fost purtat și nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.
  La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.