Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Verighetele din aur reprezintă o promisiune de iubire sau de căsătorie între două persoane. Ele sunt purtate de cele mai multe ori pe degetul inelar al mâinii stângi, iar cei doi parteneri și le oferă unul altuia în timpul cununiei.
Cele mai potrivite metale pentru verighete sunt aurul, platina și palladiul. Aurul este cel mai popular pentru verighetele de nuntă, datorită caracteristicilor sale durabile și rezistența la uzură. Platina este, de asemenea, o alegere populară, fiind considerată mai rezistentă decat aurul și avand un aspect minimalist. Palladiul, un metal rar și nobil, este o alegere mai recentă, fiind la fel de rezistent ca platina și mai ușor decât aurul.
În România, dar nu numai, verigheta se poartă pe mâna stângă, o tradiție apărută în Roma Antică. Pe atunci se credea că pe inelarul acesteia se află o venă care duce direct la inimă. “Vena amoris” (vena iubirii), s-a dovedit însă a fi doar un mit, însă asta nu a oprit culturi întregi să păstreze obiceiul.
În primul rând, este important să discuți cu partenerul despre preferințele și bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Este, de asemenea, important să iei în calcul calitatea verighetelor. Durabilitatea și rezistența la uzură își spun cuvântul în cazul bijuteriilor purtate zi de zi, de aceea este important să optezi pentru un material rezistent și de calitate, cum ar fi aurul sau platina. Alege un model de verighete care să fie confortabil și ușor de purtat zilnic, astfel încât să nu simțiți disconfort sau iritații. De asemenea, este important să verifici garanția și politica de returnare a verighetelor, în cazul în care sunt necesare modificări sau reparații ulterioare.
Printre cele mai populare modele se numără verighetele din aur simple, cu un design minimalist și elegant. Acestea sunt ideale pentru persoanele care apreciază eleganța și simplitatea, fără a dori să se remarce prin accesorii prea încărcate. Verighetele cu diamante sau alte pietre prețioase, cum ar fi cele cu diamante sau cu safire ori rubine, sunt purtate ca simbol al iubirii și reprezintă o alegere populară pentru cuplurile care doresc o bijuterie mai strălucitoare și mai încărcată. Verighetele vintage sau cu design istoric, asemenea modelelor Art Deco sau cu design Victorian, oferă un aer retro sau vintage, care poate fi potrivit pentru cuplurile care doresc să se îndepărteze de stilurile mai clasice și să adauge o notă de originalitate. Verighetele din aur cu simboluri romantice, cum ar fi cele în formă de inimă sau cele cu gravuri personalizate, sunt ideale pentru cuplurile care doresc să-și exprime iubirea și devotamentul într-o manieră personalizată și mai puțin obișnuită.
Costul unei verighete variază în funcție de material, design și calitatea pietrelor integrate. Verighetele din aur sau platină cu diamante sau alte pietre prețioase pot costa între câteva sute până la mii de lei.
Da. Poți achiziționa perechea de verighete dorită din orice punct comercial TEILOR, oferind aur la schimb.
Pentru a curăța verigheta din aur, poți folosi o soluție specială de curățare pentru bijuterii sau apă călduță și o perie moale pentru a elimina murdăria acumulată. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive, cum ar fi soluțiile care conțin clor sau parfumurile, care pot afecta strălucirea verighetei și pot cauza daune. De asemenea, evită purtarea verighetei în timp ce faci curățenie sau în timpul activităților fizice intense, deoarece acestea pot cauza uzura sau deformarea bijuteriei. În plus, este important să verifici periodic verigheta din aur pentru a depista eventuale defecte sau uzură și să o duci la un bijutier pentru reparații sau curățare profesională dacă este necesar.

Verighetele, un simbol al căsniciei


O pereche de verighete reprezintă mai mult decât simple <word>bijuterii</word><url>https://www.teilor.ro/bijuterii</url>: sunt un simbol al unirii dintre două persoane prin căsătorie. Purtându-le, cei doi parteneri își exprimă angajamentul și promisiunea de a fi alături unul de celălalt pe tot parcursul vieții. Din acest motiv, alegerea lor reprezintă un moment important pentru un cuplu.


Cum alegi verighetele


Înainte de a alege verighetele potrivite, este esențial să stabiliți un buget. De asemenea, este important să alegeți un model de verighete care să vă reprezinte pe amândoi. Stabiliți dacă vă doriți verighete clasice sau moderne, simple sau cu diamante. În plus, materialul din care acestea sunt realizate ar trebui să se potrivească și cu bijuteriile pe care le purtați de obicei.


Descoperiți modelele de verighete disponibile


În magazinele TEILOR, găsiți verighete din aur alb, aur galben sau aur roz, dar și <word>inele eternity</word><url>https://www.teilor.ro/inele-eternity</url>. În plus, puteți opta pentru verighete cu diamante sau alte pietre prețioase, iar pentru alegerea modelului potrivit, beneficiați de asistența oferită de consilierii noștri. Dacă doriți să vă creați perechea de verighete personalizate online, puteți accesa <word>configuratorul de verighete</word><url>https://www.teilor.ro/configurator-verighete/</url>. Alegerea verighetelor trebuie să reflecte cât mai fidel gusturile și stilurile voastre. De fiecare dată când veți privi aceste bijuterii, emoțiile asociate cu ziua nunții sau <word>cererea în căsătorie</word><url>https://www.teilor.ro/inele-de-logodna</url> vor reveni, amintindu-vă de angajamentul pe care l-ați făcut unul față de celălalt.