Blog|10 MAR 2023

Ghid complet de purtare a cerceilor rotunzi

Cerceii rotunzi sunt un model care n-ar trebui să lipsească din colecția de bijuterii.
cercei aur rotunzi

Cu un design care se asortează ușor oricărui stil, ei rămân o piesă clasică.

Asemenea unei cămăși albe sau perechii preferate de jeans, cerceii de aur rotunzi sunt un accesoriu versatil. Un model clasic este varianta cea mai populară, însă există numeroase opțiuni care atrag atenția – de la culori diferite ale aurului la pietre prețioase care vor da o notă elegantă chiar și celei mai simple ținute. Ți-am pregătit în continuare un ghid al cerceilor rotunzi – inspiră-te și găsește modelul pe care îl poți purta așa cum vrei.

Modele de cercei rotunzi

Cerceii de aur rotunzi sunt disponibili în diferite modele. Ai la dispoziție atât variante subțiri, din aur, fără alte accesorii, cât și modele mai complexe, în care sunt integrate și diamante sau pietre prețioase colorate.

Cercei rotunzi simpli

Cerceii rotunzi simpli, cu un design minimalist, sunt o opțiune practică pentru ținutele de zi cu zi. Pe site, dar și în magazinele TEILOR sunt disponibile diferite modele de cercei din aur alb, galben sau roz. În funcție de preferințele tale, găsești perechi de dimensiuni reduse sau modele de cercei din aur cu un diametru mai mare.

Cercei rotunzi cu diamante

O opțiune elegantă rămân cerceii rotunzi cu diamante. Cu un design atemporal, se integrează cu ușurință în fiecare ținută. La fel ca în cazul modelelor simple, poți opta pentru diferite mărimi. Totodată, în magazinele TEILOR sau online, te așteaptă și modele complexe, cu diferite simbolurisau forme.

Cercei rotunzi cu pietre prețioase colorate

O ținută impecabilă este completată de accesorii, iar cerceii cu pietre prețioase colorate sunt elementele cu care nu vei da greș. Îi poți alege în funcție de culoarea lunii tale sau, de ce nu, în funcție de nuanțele pe care îți place să le porți mereu.

Alegerea cerceilor de aur rotunzi în funcție de forma feței tale

Bijuteriile, dincolo de frumusețea lor care captează mereu atenția, au și un scop estetic – pot pune în valoare anumite zone. Tocmai de aceea, este bine ca fiecare pereche de cercei de aur rotunzi să fie aleasă în funcție de forma feței.

În general, cerceii rotunzi sunt recomandați pentru femeile cu un maxilar proeminent, iar cerceii rotunzi cu o formă mai alungită se pretează și persoanelor care au o formă rotundă a feței. Este bine ca întotdeauna să ții cont și de coafură și restul accesoriilor. Un coc elegant va fi pus în valoare de o pereche de cercei cu o lungime mai mare, în timp ce modelele minimaliste sunt o alegere bună dacă vrei să porți și alte bijuterii precum un colier la baza gâtului.

Cercei rotunzi pentru diferite stiluri vestimentare: de la casual la elegant

Cerceii rotunzi, simpli sau cu modele discrete, se potrivesc unei ținute de birou. Variantele cu pietre prețioase, care observă ușor, completează mai bine o ținută black-tie sau cocktail.

Mizează pe un design minimalist dacă îți dorești să accesorizezi o ținută în tendințe – de exemplu, o pereche de cercei din aur în două culori (alb și galben).

Cum să porți cerceii rotunzi în combinații cu alte bijuterii

Cerceii rotunzi sunt un model versatil, care se adaptează în general oricărui cod vestimentar. În funcție de dimensiunea lor, este bine să te rezumi la un singur accesoriu în zona gâtului. Astfel, dacă perechea de cercei are o lungime medie sau mare, poartă un colier delicat.

Dacă preferi să scoți în evidență un colier statement cu diamante sau pietre prețioase colorate, optează pentru o pereche de cercei cu un model discret. Este important să păstrezi un echilibru vizual pentru ca fiecare bijuterie să fie observată.

Îngrijirea și curățarea cerceilor rotunzi

Este recomandat ca bijuteriile din aur sau alte metale prețioase să fie curățate și acasă. Procesul este unul simplu și ai nevoie de o soluție de curățare (albă călduță și săpun lichid) și o perie. Află mai multe detalii despre curățarea bijuteriilor pe blogul TEILOR.

Inspiră-te din propunerile noastre și alege modele potrivite stilului tău. În magazinele TEILOR, dar și online, pe teilor.ro, te așteaptă o întreagă selecție de cercei din aur cu diamante și pietre prețioase.

Articole similare

Produse recomandate