Bijuterii Mirese

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

    Întrebări frecvente

    Cele mai populare pietre prețioase folosite în bijuteriile de nuntă sunt diamantele, urmate de smaralde, rubine, safire și ametiste. Diamantele sunt preferate datorită aspectului lor strălucitor, iar celelalte pietre prețioase sunt apreciate pentru culoarea și unicitatea lor.
    Cerceii de mireasă dețin un rol important în selecția de bijuterii. Aceștia pot pune în valoare trăsăturile feței, iar cel mai bine este să îi alegi în funcție de modelul rochiei și de cel al colierului. Astfel, dacă ai o rochie cu decolteu la baza gâtului poți alege o pereche de cercei de mireasă simpli, cu tijă (stud), pentru a nu încărca și mai mult zona gâtului. În schimb, dacă rochia este are un model fără bretele, poți miza atât pe cercei lungi, tip candelabru, cât și pe cercei cu tijă, aceștia fiind mai potriviți dacă alegi și un colier statement.
    Atunci când alegi bijuteriile de mireasă, în special în ceea ce privește colierul, este important să iei în calcul ce look final îți dorești. Dacă preferi un stil minimalist, optează pentru un colier simplu, cu un pandativ cu diamant. Acesta se va potrivi atât unei rochii la baza gâtului, cât unui model fără bretele. Totodată, acesta va putea fi integrat oricând și în alte ținute. În schimb, dacă preferi un stil mai elaborat, poți alege colierele cu mai multe pietre prețioase, care se vor potrivi mai bine unei rochii fără bretele, punând astfel în valoare linia claviculei.
    Selecția de bijuterii de mireasă nu ar fi completă fără alegerea unei brățări, mai ales dacă vei purta o rochie fără mâneci. Poți găsi diferite modele de brățări din aur, iar o variantă spectaculoasă, care se va potrivi oricărui model de rochie este brățara tennis, cu diamante sau alte pietre prețioase.