Afișare
77 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cerceii de mireasă au un rol important în selecția de bijuterii. Aceștia pot pune în valoare trăsăturile feței, iar cel mai bine este să îi alegi în funcție de modelul rochiei și de cel al colierului. Astfel, dacă ai o rochie cu decolteu la baza gâtului poți alege o pereche de cercei de mireasă simpli, cu tijă (stud), pentru a nu încărca și mai mult zona gâtului. În schimb, dacă rochia este un model fără bretele, poți miza atât pe cercei lungi, tip candelabru, cât și pe cercei cu tijă, aceștia fiind mai potriviți dacă alegi și un colier statement.
Atunci când alegi bijuteriile de mireasă, în special colierul, este important să iei în calcul ce look final îți dorești. Dacă preferi un stil minimalist, optează pentru un colier simplu, cu un pandantiv cu diamant. Acesta se va potrivi atât unei rochii la baza gâtului, cât și unui model fără bretele. Totodată, acesta va putea fi integrat oricând și în alte ținute. În schimb, dacă preferi un stil mai elaborat, poți alege colierele cu mai multe pietre prețioase, care se vor potrivi mai bine unei rochii fără bretele, punând astfel în valoare linia claviculei.
Selecția de bijuterii pentru ziua nunții nu ar fi completă fără o brățară, mai ales dacă vei purta o rochie fără mâneci. Poți găsi diferite modele de brățări din aur, iar o variantă spectaculoasă, care se va potrivi oricărui model de rochie este brățara tennis, cu diamante sau alte pietre prețioase.