Afișare
111 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Da, diamantele produse în laborator sunt considerate diamante autentice. Ele prezintă aceleași caracteristici fizice și chimice ca și diamantele naturale. Singura distincție constă în proveniență, fiind obținute în laborator prin replicarea condițiilor din adâncurile pământului.
Fără instrumente specializate, este dificil să faci distincția între cele două tipuri de diamante. Cu toate acestea, laboratoarele gemologice au elaborat diverse tehnici pentru a identifica diamantele fabricate în laborator prin teste și analize avansate.
Diamantele create în laborator prezintă mai multe beneficii, ceea ce contribuie la creșterea popularității lor. Printre cele mai semnificative avantaje se numără: Sunt o opțiune modernă și o inovație adusă în industria bijuteriilor; Trec printr-un proces de producție controlat și mai sustenabil; Au un preț mai accesibil, mai ales în cazul caratajelor mai mari, care în cazul diamantelor naturale sunt mai rare și mai scumpe; Sunt disponibile într-o gamă variată de forme; Furnizează exact aceleași proprietăți fizice ca diamantele naturale.