Afișare
254 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Bijuteriile potrivite pentru a fi oferite cu ocazia sărbătorilor de Paște includ piese tematice, precum cele cu iepurași, ouă de Paște sau cruci. Coliere, cercei, brățări și inele sunt opțiuni populare, iar alegerea lor ar trebui să țină cont de gusturile și stilul personal al persoanei care primește cadoul.
Printre accesoriile de nelipsit din cutia ei de bijuterii, se numără: inelele, cerceii, brățările și colierele. Pentru a putea fi purtate o lungă perioadă de timp, se recomandă ca acestea să fie realizate din aur. Bijuteriile pot fi alese în funcție de preferințele personale ale fiecărei femei, dar și în funcție de ocazia sau evenimentul pentru care sunt purtate.
Cele mai populare pietre prețioase utilizate în bijuterii sunt diamantul, rubinul și safirul. Acestea sunt considerate cele trei pietre prețioase de bază și sunt apreciate pentru frumusețea, duritatea și valoarea lor. Alte pietre prețioase care sunt populare în bijuterii includ smaraldul, turmalina, tanzanitul și ametistul.
Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.