Bijuterii pentru botezul copilului

2012-09-13 16:16:32

Bijuteriile sunt un prilej de bucurie de fiecare data cand sunt daruite sau primite. Insa de cele mai multe ori acestea sunt daruite adultilor, in special femeilor, motiv pentru care s-a creat o imagine care exclude mai mult sau mai putin copiii din acest peisaj. Cand vine vorba despre botezul unei minuni, a unei noi vieti, regula nu se mai aplica.

Bijuterii botez

 

Copilul care paseste in viata cu pasi marunti, pentru prima oara, trebuie sa intre pe portile destinului
sau inarmat cu noroc, voie buna si cadouri.

Bijuterii botez

Bijuteria si copilul au multe in comun: sunt pretiosi, exprima si emana puritate si cresc in valoare odata cu trecerea timpului. Nu exista niciun motiv, asadar, pentru care un nou nascut sa nu primeasca un set de bijuterii sau chiar un simplu accesoriu care sa ii aminteasca peste ani de botezul sau.

Cele mai potrivite bijuterii pentru un eveniment de genul acesta sunt cerceii, daca beblusul este o fetita. In cazul in care este un baietel, bratarile sunt la cea mai mare cautare pe piata bijuteriilor.

Bijuterii botez

O idee foarte buna este gravarea unui mesaj pe bijuteria daruita. Nici lantisoarele cu cruciulita nu sunt mai prejos in aceasta categorie, aducand noroc si binecuvantare in vietile bebelusilor.

Bijuterii botez

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard