Întrebări frecvente

Pietrele prețioase și semiprețioase sunt punctul focal al colecției Colour your nature. Safirul (albastru, galben, multicolor), ametistul (purple-lavanda sau verde), topazul (blue, London blue) și citrinele sunt pietrele centrale, acele „happy stones” iubite de fanii de geme colorate, populare în portofoliul oricărui brand de bijuterii respectabil. Tanzanitele, rubinele și smaraldele, turmalinele sau diamantele Fancy sunt parte din evantaiul multicolor al colecției.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cei 4C: claritate, carataj, culoare și tăietură. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențându-i, astfel, valoarea.
Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele de grad înalt, cum ar fi GIA, AGS, HRD și IGI. Certificatul conține informații despre caracteristicile diamantului, precum greutatea, claritatea, culoarea și tăietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de menționat că unele diamante sintetice pot fi identificate doar de către experți cu ajutorul unor echipamente sofisticate și analize chimice. De aceea, îți recomandăm să achiziționezi diamante de la surse de încredere.
Pentru a păstra o bijuterie cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei și să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. De asemenea, este important să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, astfel o vei putea păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.