Despre tine

Pentru că tu eşti cea mai puternică, cea mai frumoasă şi pentru că meriţi tot ce este mai bun, Teilor ţi-a pregătit surprize preţioase, gândite pentru momentele de răsfăţ pe care le meriţi. Proiectul Teilor Despre tine le are ca protagoniste pe Delia, Gina şi Oana Matache – trei iconuri pentru feminitate, naturaleţe şi autenticitate.

Proiectul Teilor Despre tine le are ca protagoniste pe Delia, Gina şi Oana Matache – trei iconuri pentru feminitate, naturaleţe şi autenticitate.

 Despre tine, o campanie dedicata frumusetii si diamantelor Teilor

Atunci când există o conexiune puternică, emoţia se transmite uşor, prin gesturi mici, zâmbete sau priviri. Iar diamantele pot îmbrăca aceste emoţii într-o aură care va rezista de-a lungul generaţiilor.

„Sunt întrebată adesea care este cea mai mare realizare din viaţa mea. Răspunsul meu este întotdeauna acelaşi: faptul că sunt mamă. Ce am încercat să le insuflu fetelor a fost puterea de a-şi găsi resursele în interior, sentimentul de încredere în sine şi libertatea de a-şi urma visele. ” Gina M.

 Despre tine, o campanie dedicata frumusetii si diamantelor Teilor

“Mama este cea mai bună prietenă a mea de când mă ştiu. Stâlpul meu de susţinere, mentorul meu, criticul cel mai aprig, atât în ceea ce priveşte deciziile referitoare la proiecte, cât şi la styling.”Delia

Iar când vine vorba de styiling, diamantele sunt cele care se asortează cel mai bine cu contururile feminine, indiferent de moment sau ocazie. Pot fi uşor împrumutate din cutia de bijuterii a mamei, surorii sau a celei mai bune prietene, fără să existe riscul de a-şi deteriora strălucirea.

Dacă vrei să oferi ceva pentru totdeauna, te vei îndrepta cert către pietrele preţioase autentice, către bijuterii în jurul cărora se pot ţese poveşti care se vor transmite din generaţie în generaţie.

Teilor Despre tine este un proiect dedicat emoţiilor şi diamantelor. Emoţiile care le însoţesc şi emoţiile pe care le generează.  Bijuteriile alese pentru această campanie sunt realizate din aur şi împodobite exclusiv cu diamante.

Despre tine, o campanie dedicata frumusetii si diamantelor Teilor

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard