CEO în lumea diamantelor

Horaţiu Vasilescu, CEO-ul Teilor este un aprig sustinator al traditiilor si valorilor romanesti, participand in cadrul multor proiecte legate de acest subiect. Ii place sa-si petreaca timpul liber in natura, alaturi de prieteni si de cei doi cai ai sai.

Horatiu Vasilescu, Director executiv in lumea diamantelor

Cum arata o zi din viata executivului Teilor?

Ma straduiesc ca in fiecare dimineata sa fac sport.  Imi place sa alerg vreo 45 de minute, timp in care ma pun la punct cu stirile de la radio si un sumar al zilei ce urmeaza. E si o buna sursa de endorfine care imi dau un tonus bun pe perioada intregii zile.

Pasiuni si hobby-uri?

Fara sa ma gandesc prea mult spun ca sunt un aprig sustinator al valorilor si traditiilor romanesti. In acest sens ma implic atat cat pot in tot felul de proiecte legate de acest subiect. Daca e sa ma gandesc la hobby-uri, clar imi place foarte mult sa ies in natura cu calutii mei.

Ce nu ai face niciodata?

Cu siguranta niciodata nu m-as multumi cu putin daca as fi sigur ca se poate mai mult!

Ce inseamna success?

Sa iti propui lucruri ambitioase, sa iti faci un plan si sa depasesti obiectivele.

Cum a inceput calatoria Teilor? Ce inseamna Teilor pentru tine?

Intr-o frumoasa zi de vara cand l-am cunoscut pe Florin Enache, owner-ul Teilor. Teilor e deja parte din viata mea si familia cu care imi petrec cea mai mare parte a timpului.

Care sunt criteriile după care ar trebui să ne alegem bijuteriile? Ce contează cel mai mult?

In primul rand trebuie sa fie de la Teilor. Sa fie cu diamante. Cat mai multe! 

Care sunt principiile după care funcţionează universul Teilor?

Din punctul meu de vedere cred ca ni se potriveste urmatorul citat: “Bine” este cel mai mare dusman al lui “foarte bine”.

Horatiu Vasilescu, Director executiv in lumea diamantelorVisuri, viziune şi prospecţii pentru Teilor şi echipa Teilor.

Toate aceste lucruri s-au coagulat intr-o viziune generala abia dupa ce am petrecut mai mult timp printre colegii mei. Eu imi doresc pentru Teilor sa fie cel mai surprinzator brand de bijuterii. Echipa Teilor va acomoda toate tipurile de oameni si practici atata timp cat atitudinea va fi orientate spre succesul comun si respect reciproc.


Care sunt provocările pentru Teilor în acest moment?

Din punctul meu de vedere trecerea de la organizarea de tip business 100% antreprenorial catre zona mult mai structurata inspirata din corporatie. Schimarea mindsetului colegilor care au pus bazele echipei si care acum trebuie sa acomodeze principia de management diferite si colegi cu asteptari diferite. Daca ar fi sa ma gandesc la provocarile pe care le au colegii mei, probabil ca ar fi vorba despre acomodarea stilului meu foarte franc si dinamic.


De ce mi-aş dori să fac parte din această echipă?

Intrebarea aceasta ma face sa ma gandesc la ce am a fost in mintea mea cand am luat decizia. In mod clar mi-a placut doza de “uman” pe care am simtit-o in cadrul echipei si proiectele ambitioase pe care le are compania m-au facut sa-mi doresc sa fiu parte din povestea de success pe care o simteam ca fiind certa. E o companie in  plina dezvoltare si perspectivele de crestere individuala sunt cu mult mai mari decat intr-o organizatie care a ajuns la maturitate.

 Horatiu & the sales team

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard