Madalina Petre - Serban, Director HR Teilor

Departamentul de Resurse umane este esential intr-o companie care îşi doreste sa creasca.Specialştii HR sunt cei care trebuie să se asigure că aleg exact persoanele potrivite pentru fiecare dintre departamente.

Mădălina Petre - Şerban este specialist HR de mai bine de 10 ani. În prezent, ea coordonează echipa de Resurse Umane Teilor.

Iată cum arată o zi din viaţa directorului HR Teilor:

Interviu Madalina Serban, HR Manager

"M-am trezit la 6, am pornit aparatul de cafea şi desigur laptopul. Îmi place să fiu permanent conectată la tot ce se întâmplă în jur şi să-mi organizez ziua încă de la prima oră. Ajung destul de devreme la birou, unde încep dezbaterile despre lucrurile pe care ne vom focusa fiecare.

Fac parte din echipa de HR Teilor de aproape 4 ani şi discut zilnic cu cel puţin cinci persoane care vor să vină la noi. Cel mai mult îmi plac conversaţiile cu cei care nu ştiu multe lucruri despre bijuterii sau pietre preţioase. Reacţiile lor la contactul cu piesele sunt memorabile. Mă încântă să aflu că există persoane care îşi doresc să lucreze la noi după ce au fost impresionaţi de campaniile noastre, de bijuterii sau de serviciile oferite de consilierii noştri în magazine.

Echipa Teilor a crescut semnificativ în ultimii ani, familia noastră fiind formată din 400 de membrii şi ne aşteptăm ca lucrurile să evolueze, mai ales că reţeaua Teilor va depăşi graniţele României.

Specialistul Teilor este ambiţios, optimist, plin de iniţiativă, alert şi îşi doreşte mereu mai mai mult. Atât de la el, cât şi de la ceilalţi. Asta căutăm.

Investim în oameni. Ne informăm şi updatîm continuu pentru că vrem să fim mereu cu un pas înainte. Credem că cei care vin la Teilor sunt deja informați, educați cu privire la bijuteriile încrustate cu pietre prețioase. Din acest motiv avem nevoie de specialiști care își pot pune amprenta pe experiența clientului Teilor, care pot trece dincolo de barierele procesului de vânzare și pot transmite încrederea și autenticitatea brand-ului.

Nu facem compromisuri în procesul de recrutare și dezvoltare al oamenilor cu care lucrăm și ne acordăm timpul și resursele necesare pentru a construi o echipă de vânzări bine pregătită.

La Teilor totul se mişcă într-un ritm ameţitor şi trebuie să fii mereu pregătit pentru a-ţi depăşi zona de confort şi de a trece la nivelul următor. E agitaţie în fiecare moment.

Fiecare echipă are un stil de lucru propriu, definit, desigur de profil. Ce am învăţat aici este că cel mai preţios lucru este timpul: pe care fiecare şi-l pune la dispoziţie pentru a-şi îndeplini obiectivul, pentru a învăţa ceva nou, pentru a creşte el şi pentru a oferi mai mult celorlalţi. Eu cred că cei care sunt în echipa Teilor de ani de zile sunt cei care au înteles spiritul acestui brand şi îşi doresc să facă lucruri semnificative, să crească şi să îşi pună amprenta pe proiecte faine.  

Ce este important să ştii când treci pragul Teilor? Că ne place spontaneitatea, iniţiativele curajoase şi că întotdeauna căutăm acel element Wow! atât în bijuterii, cât şi în oameni.

 

Interviu Madalina Petre Serban, HR Manager

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard