COȘ

(0 produse)

Nu există produse în coș.

Coș de cumpărături
Sunt 0 produs(e) în cartul tău.

Noutăți

Aici poti gasi cele mai noi știri și evenimente despre Bijuteria Teilor!
Teilor la Gala Gopo
22.03.2017

Bijuteriile Teilor au strălucit în ținuta Dianei Cavaliotti la Gala Premiilor Gopo.

Marți seara la Teatrul National Bucuresti s-a desfășurat cea de-a unsprezecea editie a Galei Premiilor Gopo. Diana Cavaliotti a purtat cu multă eleganță bijuteriile Teilor din colecția Exclusive, care i-au venit minunat!

Mai multe
O nouă apariție strălucitoare
21.03.2017

Mihaela și bijuteriile Teilor au strălucit din nou!

Luni seara, într-o nouă ediție a emisiunii „Uite cine dansează”, bijuteriile Teilor au complimentat din nou stilul inconfundabil și strălucitor al Mihaelei R. Schwartzenberg.

Îi mulțumim, ne face o mare bucurie purtând bijuteriile Teilor.

Mai multe
Teilor și Mihaela
14.03.2017

Mihaela Radulescu Schwartzenberg a strălucit luni seară într-o nouă gală a emisiunii Uite cine dansează.

Gazda emisiunii ne-a făcut bucuria și onoarea de a purta bijuterii din colecțiile Teilor Exclusive, care i se potrivesc minunat.

Mai multe
Teilor la A List Magazine Party
13.03.2017

Teilor a avut plăcerea și onoarea de a fi unul din partenerii invitați la petrecerea A List Magazine, de la The Ark pe 9 martie 2017, sărbătorind un an de la lansare și cel de-al doilea număr al revistei.

Dacă anul trecut tema petrecerii a fost „Facelist Party”, anul acesta, cele mai cool vedete și-au etalat pantofii, într-un „Shoes Dialogue”. În timpul petrecerii care a ținut până aproape în zori, toată lumea a savurat tortul spectaculos, a admirat bijuteriile Teilor și a dansat pe melodiile Deliei.

Mai multe
Teilor, mon amour
07.03.2017

La Berlinală, Diana Cavallioti a purtat pe covorul roșu bijuterii din colecția Teilor Exclusive care se potrivesc minunat ținutei. Ne simțim onorați și îi mulțumim!


Ana, mon amour, regizat de Călin Peter Netzer a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Berlin, obținând Ursul de argint pentru cel mai bun montaj (Dana Bunescu). Adaptat după romanul Luminița, mon amour al lui Cezar Paul Bădescu, filmul ilustrează evoluția unui cuplu, surprinzându-l în cele mai delicate momente, avându-i ca protagoniști pe Diana Cavallioti și Mircea Postelnicu.

La Berlinală, Diana Cavallioti a purtat pe covorul roșu bijuterii din colecția Teilor Exclusive care se potrivesc minunat ținutei. Ne simțim onorați și îi mulțumim!

Mai multe
Concurs My Teilor
02.02.2017

Spune-ne povestea ta și poți câștiga un colier Teilor.

REGULAMENTUL CONCURS “My Teilor”


ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “My Teilor” este SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, cu sediul în Pitesti-Argeș, Str. Smeurei, nr. 54, înmatriculată la Registrul Comerţului sub JO3/1681/2003, cod unic de înregistrare RO 15997524.

Participarea la concurs atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al concursului de către participanţi.

 

PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Campania “My Teilor”  va fi lansată la data de 02.02.2017 şi se va desfăşura până la data de 26.02.2017, pe contul de Instagram Teilor_FineJewellery.

 

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial ale acestuia, ce va fi făcut public prin accesarea paginii www.teilor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca eventualele schimbări să intre în vigoare numai după prezentarea acestora pe www.teilor.ro .

În concursul „My Teilor” se poate înscrie orice persoană fizică de naţionalitate română, cu excepţia angajaţilor organizatorului SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, a rudelor şi a finilor acestora de gradul I, precum şi a tuturor celorlalte persoane implicate în acest proiect.

 

ÎNSCRIERE

Se poate inscrie la concurs orice persoana in perioada 02-26 februarie 2017. Trebuie sa:

1. se aboneze la contul de Instagram Teilor_finejewellery prin a da “follow”

2.  faca o poza creativa in care poarta bijuterii de la Teilor si sa o posteze pe conturile lor de Instagram cu tag teilor_finejewellery si hushtags #MyTeilor

3.  Sa ne povesteasca la descrierea pozei “Ce reprezinta dragostea pentru ei”

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL ) „My Teilor” va efectua prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanţilor respectând confidenţialitatea acestora în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal nr. 26122 şi libera circulaţie a acestor date. Datele furnizate de participanţi vor fi folosite de SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL în scopul anunţării şi identificării câştigătorilor şi pentru a le trimite acestora comunicări comerciale(newsletter).

 

PREMIILE CAMPANIEI 

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorti va primi ca premiu un colier din aur roz de 14K, 2.89 gr, în valoare de 810 lei.

Premiul nu poate fi schimbat şi nu se poate opta pentru contravaloarea lui în bani.


DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti 27.02.2017, pe blogul Teilor si contul de Instagram Teilor_finejewellery. Câstigătorul va fi anunțat telefonic sau prin mesaj privat, in maxim 48 ore de la data desemnării acestuia. Dacă în termen de 3 zile, câstigătorul nu va putea fi contactat, se va alege un alt câștigător, iar ciclul se repetă până la validarea acestuia. Pentru validarea câștigarii premiului, castigatorul, persoană fizică, va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

 

Mai multe
Târguri de nunți 2017
06.01.2017

Colecțiile de bijuterii Teilor vor fi prezente la cele mai importante târguri de nunți din 2017. Vă invităm să descoperiți inelul de logodnă cu diamant, perechea perfectă de verighete sau accesoriile care vă vor însoți în cea mai frumoasă zi.

Mai multe
Concurs Laura Cosoi
21.12.2016

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Fiecare diamant spune o poveste” este SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, cu sediul în Pitesti-Argeș, Str. Smeurei, nr. 54, înmatriculată la Registrul Comerţului sub JO3/1681/2003, cod unic de înregistrare RO 15997524.

Participarea la concurs atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al concursului de către participanţi.

PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

 

Campania “Fiecare bijuterie spune o poveste”  va fi lansată la data de 20.12.2016 şi se va desfăşura până la data de 22.12.2016.

 

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

 

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial ale acestuia, ce va fi făcut public prin accesarea paginii www.teilor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca eventualele schimbări să intre în vigoare numai după prezentarea acestora pe www.teilor.ro .

 

În concursul „Fiecare bijuterie spune o poveste” se poate înscrie orice persoană fizică de naţionalitate română, cu excepţia angajaţilor organizatorului SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL, a rudelor şi a finilor acestora de gradul I, precum şi a tuturor celorlalte persoane implicate în acest proiect.

 

ÎNSCRIERE

 

Se poate inscrie la concurs orice persoana in perioada 20-22 decembrie 2016. Trebuie sa scrie un comentariu la articolul de pe blogul Laurei Cosoi http://lauracosoi.ro/fiecare-bijuterie-spune-o-poveste/ care anunta concursul, in care sa scrie intr-un comentariu povestea personala despre bijuteria cu cea mia mare valoare sentimenteala.

 

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL ) „Fiecare bijuterie spune o poveste” va efectua prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanţilor respectând confidenţialitatea acestora în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal nr. 26122 şi libera circulaţie a acestor date. Datele furnizate de participanţi vor fi folosite de SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL în scopul anunţării şi identificării câştigătorilor şi pentru a le trimite acestora comunicări comerciale(newsletter).

 

 

 

 

PREMIILE CAMPANIEI

 

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorti va primi ca premiu un colier din aur alb de 14K, 2.87 gr, în valoare de 774 lei.

Premiul nu poate fi schimbat şi nu se poate opta pentru contravaloarea lui în bani.

 

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI

 

 

 Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti vineri, 23.12.2016, pe blogul Laurei Cosoi http://lauracosoi.ro/fiecare-bijuterie-spune-o-poveste/ . Câstigătorul va fi anunțat telefonic sau prin mesaj privat, in maxim 48 ore de la data desemnării acestuia. Dacă în termen de 3 zile, câstigătorul nu va putea fi contactat, se va alege un alt câștigător, iar ciclul se repetă până la validarea acestuia. Pentru validarea câștigarii premiului, castigatorul, persoană fizică, va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

 

LITIGII

 

În cazul unor litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, acestea vor fi înaintate spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente.

 

CLAUZE FINALE

 

Organizatorul campaniei (SC Credit Gold-Gold & GF 2003 SRL) nu își asumă responsabilitatea pentru invalidarea unui câștigător datorită inexactității datelor de contact oferite de participant, schimbarea adresei de email a acestuia sau necitirii corespondenței.

Organizatorul concursului va face toate demersurile necesare pentru desfășurarea concursului în condiții normale, fără a-și asuma responsabilitatea pentru eventualele contestații ale participanților ce nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare.

 

 

Mai multe
Teilor și Loredana
16.12.2016

Bijuteriile Teilor au strălucit în timpul concertului Loredanei, Sentimente, de la Sala Palatului în seara de 26 noiembrie.

Încrustați cu diamante, cerceii purtați de Loredana sunt realizați manual din aur de 18k și fac parte din colecțiile Teilor Exclusive.

Bijuteriile sunt disponibile în magazinul Teilor Exclusive din Băneasa Shopping City, București.

Mai multe
Mai multe
© Developed by CommerceLab