Noi doi si un diamant

“Prima vamă, prima Asie, primul pom de Crăciun, prima dată când am dus-o la țară, în Beclean, prima dată când am dus-o la New York, prima vacanță cu Alexandru, prima vacanță doar noi doi, prima terasă în Grecia, primul meci de tenis, prima înghețată, prima cină în alb, prima plimbare cu bicla, prima cu caleașca, prima poză după ce a spus DA La Ruse, locul unde am ieșit prima dată împreună și unde mai tarziu i-am oferit inelul de logodna. Iubirea este fiecare lucru pe care l-am făcut împreună pentru prima dată. Emoționați, curioși, nerăbdători sau glumind unul pe seama celuilalt. Și totul a început în ziua în care Adela m-a cucerit cu zâmbetul ei molipsitor.” Ai curajul să mergi și tu până la capăt pentru iubirea ta. Cu Teilor. “
Cuvintele lui Radu despre primele experiente pe care le-au trait impreuna, inainte si dupa momentul in care el i-a oferit inelul de logodna. Povestea lor, a lui Radu si a Adelei, este la fel de frumoasa si captivanta ca si diamantele care imbraca bijuteriile Teilor. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar dupa multe momente frumoase petrecute impreuna, el a indraznit sa-i puna marea intrebare.
„E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. :))) Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate. Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiti si am vrut sa stiti.” Scria Adela pe blogul sau despre momentul in care Radu i-a oferit inelul de logodna. Clipele pretioase trebuie impartasite cu cei dragi. Mai ales daca ai ca ambasador un diamant.
Daca te-ai hotarat sa pui marea intrebare, ar trebui sa stii ca vei primi un raspuns afirmativ. Nu mai ai nevoie decat de regie pentru acele clipe si de inelul de logodna cu diamant. Iar acesta trebuie sa fie Teilor. Asa ca #Indrazneste si povesteste-ne despre cum a decurs totul!
Adela, Radu si diamantul Teilor
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard