Povestea Teilor

Strada cu tei si diamante

Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre raţiune şi sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta şi creativitatea, care conturează emoţii în stilul propriu și, pe de altă parte, raţionamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat şi şlefuit pentru a transpune imaginaţia designerului în realitate.

Teilor, diamante si emotii intense

Primul magazin Teilor a fost înființat in 1999 pe strada care a și dat numele brandului. Povestea Teilor a început cu un boutique cochet, poziţionat la intrarea în pădurea Trivale, într-un loc dominat de miresmele hipnotizante ale florilor de tei.

Şi pentru că florile, emoţiile puternice şi diamantele merg foarte bine împreună, Teilor a crescut, deschizând noi locaţii în oraş, urmând apoi punerea în aplicare a unui proiect ambiţios – acela de a duce sclipirile pietrelor preţioase pe cât mai multe puncte de pe harta României.

Strada pavata cu diamante

Exclusive

Astăzi diamantele Teilor strălucesc din 35 de locaţii, răspândite pe teritoriul întregii ţări. Şi pentru că pasiunea pentru frumos şi pietre preţioase ne-a purtat în toate colţurile lumii, am creat colecţiile Exclusive: piese unice, cu design surprinzător, realizate manual şi în care au fost prinse cele mai frumoase geme.

Teilor Exclusive, expertul tau in pietre pretioase

Diamantul şi perechea perfectă

Bijuteriile noastre sunt mesageri ai sentimentelor puternice, fiind mereu acolo unde încep poveştile de dragoste memorabile. Colecţiile Teilor de verighete sunt alcătuite din peste 250 de modele, realizate din aur de 14K, aur de 18K, platină, titan, cu sau fără diamante.

La Teilor totul începe cu un diamant. Specialiştii noştri garantează un Da hotărât, oferind atât inelul de logodnă cu diamant, cât şi toate sfaturile şi suportul necesar pentru a obţine răspunsul dorit.

Povestea incepe cu un diamant Teilor

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard