Blog|28 MAR 2023

”Little Black Dress” Jewellery Edition: 7 tipuri de bijuterii must-have pentru o colecție versatilă

Stilul personal este compus din acele piese clasice, care ți se potrivesc și pe care te poți baza oricând vrei să îți formezi rapid o ținută.
Bijuterii must have

Același lucru se întâmplă și în cazul bijuteriilor – anumite modele sunt purtate oricând, indiferent de codul vestimentar.

Dacă în garderobă vorbim adesea despre o rochie neagră, jeans, tricouri albe sau clasicul sacou, din colecția de bijuterii versatile nu trebuie să lipsească o pereche de cercei din aur ori o brățară Tennis.

  • Cercei cu perle

Cerceii cu perle sunt delicați, un model clasic care se asortează fiecărei ținute. Cunoscute pentru aspectul lor ușor sidefat, perlele naturale se numără în continuare printre cele mai apreciate și dorite pietre semiprețioase. Ele au o duritate de doar 2.5-3 pe scara Mohs, așadar este bine să acorzi atenție depozitării cerceilor cu perle pentru a le păstra aspectul.

În funcție de stilul dorit, cercei cu șurub sau cercei lungi, găsești numeroase variante în magazinele TEILOR, dar și online, pe teilor.ro

  • Colier la baza gâtului

În diferite culori ale aurului – galben, alb sau roz, un colier la baza gâtului este un element subtil, dar clasic. Ușor de observat dacă îl porți cu o cămașă sau o bluză cu guler în V ori rotund, colierul este un element ușor de integrat în colecția de bijuterii din aur. În plus, fiind vorba despre un material prețios, care rezistă mai bine în timp, e ușor de purtat permanent.

Dacă preferi un stil minimalist, poartă-l cu un pandantiv cu diamante sau chiar de unul singur. În plus, pentru un joc cromatic, asortează-l și cu alte coliere de diferite dimensiuni și culori.

  • Brățară Tennis

O brățară Tennis este un must-have în colecția de bijuterii. Ea reunește cele mai importante calități: eleganță, versatilitate și confort. E suficient de simplă pentru a fi purtată la birou, însă, în același timp, suficient de elegantă pentru o cină festivă sau o petrecere black-tie.

Brățara tennis cu diamante se potrivește fiecărei încheieturi, nu se demodează și este purtată cu ușurință în fiecare moment al zilei. Astfel, dacă vrei să investești într-o bijuterie delicată, dar care iese în evidență, brățara Tennis este o alegere cu care nu vei da greș. În plus, este ușor de purtat și fără alte accesorii. Dacă vrei să o stilizezi într-un mod diferit, adaugă și alte brățări cu pietre colorate – un mix care atrage atenția.

  • Bijuterii cu pietre prețioase sau semiprețioase colorate

Pietrele prețioase sau semiprețioase colorate atrag atenția oricui, ceea ce le transformă în adevărate vedete ale colecției de bijuterii. De multe ori, ele sunt alese în funcție de semnificația gemei, culoarea atribuită lunii de naștere sau culoarea zodiei, însă totul depinde de preferințele personale. O pereche de cercei cu tanzanite, piatra semiprețioasă a celor născuți în luna decembrie, completează o ținută de zi, în timp ce o brățară Tennis cu safire multicolore rămâne un element care s-ar potrivi unui look elegant.

  • Inele spectaculoase

Dacă minimalismul nu se numără printre tendințele pe care le adopți în stilul personal, inelele din aur cu un design spectaculos nu trebuie să îți lipsească din colecția de bijuterii. Cu diamante și pietre prețioase, un astfel de inel atrage atenția cu ușurință. Poate fi singura bijuterie pe care o porți la nivelul mâinilor.

În magazinele TEILOR, dar și online, pe teilor.ro, găsești diferite modele de inele care îți vor transforma ținuta într-una memorabilă.

  • Cercei rotunzi

Cerceii rotunzi sunt un model fără de care colecția ta nu este completă. Au un design simplu, ceea ce le oferă și versatilitate. Un model de dimensiuni reduse este o alegere naturală în fiecare zi, în timp ce modelele de dimensiuni mai mari completează o ținută  boho sau, în funcție de detalii, o rochie elegantă. Practic, cerceii rotunzi au un stil clasic, care se adaptează ușor, fără a avea nevoie de un design complex.

  • Brățară fixă

O bijuterie care și-a păstrat popularitatea de-a lungul timpului este și brățara fixă. Realizată din metale prețioase, ea este un element subtil, dar elegant, mai ales dacă preferi să o porți alături de o altă brățară din aur sau chiar de una singură. În plus, se asortează cu orice element vestimentar – de la un pulover de cașmir la o rochie elegantă, de seară.

Investește în bijuterii care te ajută să ai o colecție versatilă – modele ușor de purtat în fiecare zi, pentru diferite tipuri de ținute. Ele devin o alegere simplă și, totodată, elemente recognoscibile ale stilului tău personal.

Produse recomandate