Blog|03 JAN 2023

A year in review: cele mai importante campanii TEILOR din 2022

O retrospectivă a anului 2022 aduce pentru TEILOR recapitularea tuturor campaniilor și evenimentelor care au adăugat capitole noi în povestea brandului.
teilor 2022

O retrospectivă a anului 2022 aduce pentru TEILOR recapitularea tuturor campaniilor și evenimentelor care au adăugat capitole noi în povestea brandului. O călătorie la care iau parte atât cei care cunosc deja istoria TEILOR, cât și cei care au descoperit-o recent.

Fiecare campanie sau eveniment notabil duce brandul mai departe și creează o poveste autentică, ce continuă de peste 20 de ani. Una perfecționată de fiecare persoană care alege să poarte sau să dăruiască bijuteriile TEILOR.

Campaniile anului 2022

Engagement ring

În luna februarie, TEILOR a lansat o nouă campanie dedicată inelului de logodnă. Tema centrală  amintește că dragostea se ascunde în cele mai mici detalii, un concept transpus și în reclama TV.

Acțiunea din spotul TV mizează pe o înlănțuire de emoții - jocul mâinilor, dar și apariția fluturilor animați reprezintă cele mai emoționante elemente. Animația, prezentă sub forma fluturilor, a fost o premieră pentru brand și a adus acel element distinct, care a apropiat spotul TV de cele mai înalte standarde internaționale.

Campania dedicată inelului de logodnă a fost una integrată, cu prezență TV, print, magazine, online, precum și cu un Pop-Store decorat în aceeași tematică a fluturilor.

The Exceptional You

Anul 2022 a continuat cu o abordare diferită a unei colecții emblematice pentru TEILOR - The Exceptional. Cu caracteristici impresionante, bijuteriile au fost prezentate în cadrul a trei evenimente speciale, care au reunit femei de succes din diferite industrii, celebrități sau creatori de conținut.

Prin aceste evenimente, a fost lansată și platforma de comunicare a acestui an - The Exceptional You, o recunoaștere a calităților excepționale care se regăsesc în fiecare femeie, indiferent de rolul pe care ea îl îndeplinește: mamă, prietenă, soră, fiică, antreprenoare.

Colour your nature

În august, am lansat campania dedicată colecției Colour your nature: o explorare a pietrelor prețioase și semiprețioase colorate sub forma unor opere de artă naturală, ce pot fi purtate sau dăruite în orice moment.

Frumusețea gemelor a fost pusă în valoare în diferite bijuterii - de la cercei la coliere și inele. Imaginile surprinse în Cannes alături de Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului, reflectă întocmai caracteristicile fiecărei pietre prețioase, de la safir la turcoaz.

În colecție, piesele centrale au fost broșele. Cu un design ce permite joaca de culori, dar și de forme, ele rămân o alegere versatilă, ce poate fi adaptată în funcție de stilul personal. În plus, unele piese aduc un element surpriză - pot fi purtate atât ca pandantiv, cât și ca broșă.

Brave New Men

Pentru prima dată, TEILOR a lansat o colecție de bijuterii pentru bărbați - Flight. Inspirată de bărbații cărora le este dedicată, colecția aduce în prim plan curajul, aspirațiile și creativitatea. Mesajul campaniei este unul simplu, dar inspirațional - zi de zi, ești arhitectul propriei vieți.

Designerii colecției, artizani ai unor colecții de bijuterii semnate de branduri prestigiose, au acceptat provocarea de a transpune conceptul colecției în bijuteriile statament. Prin design, au adus mai aproape sursele de inspirație ale colecției în forma skyscraperilor din brățările tennis Freedom și Horizon – în prima, forma a fost inspirată de Freedom Tower din New York, iar cea de-a doua amintește de World Trade Center Tower din Dubai. Amândouă, printre cele mai spectaculoase clădiri din lume.

Conceptul creativ din spatele Flight a fost adus în bijuterii și prin materialele alese pentru realizarea lor: titanul, materialul esență al colecției. Totodată, aurul alb și galben, diamantele negre sau transparente și îmbinarea lor au completat în mod natural design-ul.

Evenimentele & momentele importante ale anului 2022

Brand Minds

În iunie, TEILOR s-a alăturat celui mai important eveniment de business din Europa Centrală și de Est - Brand Minds. Evenimentul care a reunit peste 6.400 de oameni de afaceri și specialiști din întreaga lume, a adus un moment special. În calitate de partener, TEILOR a venit cu o abordare unică: oamenii sunt asemenea diamantelor. Puternici, excepționali prin calitățile lor.

TEILOR @Cannes Film Festival

Bijuteriile din colecțiile TEILOR au fost prezente, pentru al doilea an consecutiv, pe covorul roșu la Festival de Film de la Cannes. Purtate de vedete internaționale, de Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului, precum și de distribuția filmului lui Cristina Mungiu, R.M.N., TEILOR s-a alăturat brandurilor care au strălucit la cel mai important eveniment european dedicat filmului.

Intrarea pe cea de-a cincea piață internațională

În iulie, TEILOR a făcut un nou pas în expansiunea internațională: deschiderea primului magazin în Cehia. Prin noul magazin din Chodov, Praga, brandul a marcat intrarea pe cea de-a cincea piață europeană.

Cu un design modern și minimalist, magazinul din centrul comercial Chodov oferă o experiență premium tuturor celor care fac cunoștință cu brandul. De la zona privată de consiliere la întregul portofoliu de produse, arhitectura magazinului se aliniază cu ușurință brandurilor internaționale de lux.

A’List Magazine Events

În august, ne-am alăturat A’List Magazine în calitate de parteneri în cadrul evenimentelor organizate în Cluj-Napoca, un weekend în care fiecare petrecere a avut propriul concept - White Party & Zodiac Party.

Prima zi a adus o tematică în care diamantele incolore și un joc al oglinzilor au fost în centrul atenției, alături de mesaje care amintesc că excepționalul se regăsește în fiecare dintre noi.

În cea de-a doua zi, pietrele prețioase și semiprețioase au avut rolul principal - fiecare invitat a putut să afle mai multe despre gema corespunzătoare semnului zodiacal.

Elle Style Awards

Anul acesta, ne-am alăturat unuia dintre cele mai așteptate evenimente de modă din București, Elle Style Awards. Evenimentul, aflat la cea de-a zecea ediție, a reunit cele mai importante nume din industria modei, precum și personalități celebre, influenceri și creatori de modă.

În cadrul evenimentului organizat la Palatul Parlamentului, invitații au putut vedea și proba bijuteriile TEILOR în spațiul special decorat.

Noul an vine cu o nouă promisiune: să oferim în continuare o experiență memorabilă celor care intră în fiecare magazin TEILOR, adăugând în același timp noi capitole în povestea brandului.

Produse recomandate