Idei de cadouri originale de botez pentru parinti, nasi, bebelus

2020-03-20 08:03:00

Idei de cadouri pentru botez: ce să cumperi bebelușului, părinților și nașilor

Venirea unui bebeluș pe lume este motiv de mare bucurie, iar momentul botezului este, cel mai adesea, celebrat printr-o petrecere la care sunt invitați toți cei apropiați proaspeților părinți. Dacă urmează să participi la un astfel de eveniment, știi deja că va trebui să te gândești la un cadou pentru bebeluș, dar și pentru părinți și pentru nași. Alegerea poate fi grea, deoarece fiecare invitat va încerca să ofere un dar original și pe placul gazdelor. Dilema cadoului de botez poate fi rapid rezolvată dacă vei ține cont de următoarele recomandări și de criteriile pe care le poți folosi pentru a ști ce cadou să alegi.

 

 

 

 

Cum alegi cadoul potrivit pentru botez

 

Dacă îți dorești ca darul pe care îl vei oferi să fie cu adevărat util și apreciat, ar fi bine să iei în calcul mai multe aspecte înainte de a lua o decizie finală. Astfel, alegând un cadou de care să fii cu adevărat mulțumit, nu îi vei bucura doar pe cei care îl vor primi, ci și pe tine însuți.

Decide dacă vei oferi un cadou practic sau unul simbolic

Este important să știi ce cauți și, pentru aceasta, ar trebui să decizi dacă vrei să oferi un cadou practic sau unul simbolic. Gândește-te și la personalitățile părinților pentru a lua cea mai bună hotărâre, astfel încât să alegi ceva care să le facă plăcere. 

Gândește-te la nevoile și dorințele părinților

Nu te gândi doar la ce ți-ar plăcea ție să primești dacă ai fi proaspăt părinte, ci și la nevoile și dorințele reale ale celor care tocmai și-au mărit familia. Interesează-te de lucrurile pe care aceștia le-au cumpărat deja pentru copilul lor și de cele pe care le-ar plăcea să le primească, pentru că este posibil ca, în acest mod, să poți găsi cadoul perfect.

Sfătuiește-te cu ceilalți invitați

Nu te opri la prima idee de cadou care îți vine în minte, pentru că probabil aceea se află și pe lista altor invitați la petrecerea de botez. Ar fi bine să vorbești și cu alte câteva persoane care vor veni la petrecere și să vă puneți de acord în ceea ce privește cadourile pe care le veți oferi, astfel încât fiecare să aducă ceva diferit. 

 

Idei de cadouri de botez pentru bebeluș

Gama de cadouri pentru bebeluș este foarte variată, ceea ce face decizia și mai grea. De aceea, de ajutor ar fi să stabilești de la început două-trei direcții clare pe care să le urmezi în căutarea cadoului ideal.

Bijuterii 

Dacă vrei să oferi bebelușului un cadou prețios și rezistent în timp, poți opta pentru o bijuterie din aur sau argint, poate chiar colorată și care să aibă un design adaptat vârstei. Dacă darul este pentru o fetiță, de exemplu, o variantă este să alegi o pereche de cercei din aur, în formă de îngeraș, care să completeze aspectul său gingaș.

Cadouri copii

Cercei cu protectie aur galben 14k

Obiecte personalizate

Poți opta și pentru un cadou pe care să îl personalizezi, transformându-l, astfel, în ceva unic. Aproape orice obiect poate fi personalizat, așa că va trebui să îți acorzi puțin timp pentru a hotărî exact ce anume vrei să oferi bebelușului. Printre variante se numără păturicile, pernele, pandantivele, lingurițele, dar poți alege și alt obiect care crezi că îi va încânta pe primitori. 

Cadouri practice

Cadourile practice sunt cele care nu au o valoare simbolică, ci reprezintă un ajutor pentru părinți în creșterea bebelușului. În această categorie se încadrează hăinuțele, căruciorul, pătuțul, scaunul auto, landoul și multe altele. Dacă nu știi foarte bine obiectele de care au nevoie părinții unui bebeluș, îi poți întreba chiar pe ei sau pe alte persoane apropiate care au, la rândul lor, copii. 

Cadouri botez

Idei de cadouri de botez pentru părinți

 

Chiar dacă petrecerea este dată în cinstea bebelușului, nu trebuie să uiți nici de părinți, așa că un gest frumos ar fi să cumperi și pentru aceștia un cadou. 

 

Bijuterii 

Părinții vor fi bucuroși să aibă o amintire palpabilă de la petrecerea de botez a copilului lor, mai ales una pe care să o poată purta în permanență. Alege pentru ea o pereche de cercei cu smarald, care să o facă de remarcat în orice situație, iar pentru el optează pentru o brățară din aur alb, pe care să o poată purta în permanență la mână. 

Cercei din aur cu smaralde

Cercei din aur cu smaralde

 

O cină romantică în doi

Venirea unui copil pe lume poate însemna, în unele cazuri, reducerea timpului pe care cei doi părinți îl petrec împreună. Aproape toată atenția este concentrată asupra celui mic, astfel că adulților le poate fi greu să mai găsească câteva ore libere doar pentru ei. De aceea, probabil că oferirea unei cine romantice i-ar bucura, așa că aceasta poate fi o idee bună de cadou. Mai mult decât atât, dacă dorești, poți propune să stai tu împreună cu bebelușul cât timp cei doi sunt la cină, în cazul în care aceștia se arată îngrijorați că nu au o persoană în grija căreia să i-l lase.

 

O ședință foto profesională

Mulți părinți își doresc să participe la cel puțin o ședință foto profesională de familie, care să imortalizeze câteva dintre cele mai frumoase momente din viața lor. De aceea, poți lua în calcul și o astfel de variantă de cadou pentru părinți, mai ales că reprezintă o ocazie de a se distra împreună cu cel mic. 

Cadouri pentru nasi

Idei de cadouri de botez pentru nași

 

Nașii au un rol foarte important în creștinarea unui copil, deoarece ei devin părinții spirituali ai celui mic. De aceea, s-ar putea să ai nevoie și în acest caz de câteva idei de cadouri.

 

Butoni pentru el, colier pentru ea

O pereche de butoni bine aleși poate întregi ținuta unui bărbat, în timp ce un colier rafinat, integrat așa cum trebuie într-o ținută, poate desăvârși în mod elegant aspectul unei femei. Poți oferi astfel de cadouri nașilor pentru a le arăta respectul și aprecierea pe care le ai față de ei, dar și pentru a-i felicita pentru bucuria trăită.

Butoni aur alb 14K

Butoni aur alb 14K

 

Obiecte casnice utile

Pentru nași, poți alege să cumperi și un obiect electrocasnic, precum un robot de bucătărie, un blender sau un mixer. Dacă știi ca sunt niște persoane care apreciază mai mult utilitatea obiectelor decât rolul estetic al acestora, probabil că un astfel de cadou va fi pe placul lor. 

Obiecte decorative pentru casă

O altă variantă este să oferi în dar nașilor de botez o vază, un tablou sau un alt obiect decorativ, care să le înfrumusețeze aspectul locuinței. Ideal ar fi, în acest caz, fie să alegi un obiect în culori neutre sau care să poată fi integrat în orice tip de decor, fie să cunoști locuința în cauză, pentru a nu achiziționa un obiect care să se dovedească a fi inutil. 

Botezul copilului reprezintă un moment foarte important în viața unor părinți, iar pentru aceștia contează ca fiecare invitat de la petrecere să se simtă bine și să le înțeleagă bucuria. Cadourile pe care le vei oferi vor rămâne ca amintiri pentru totdeauna pentru cei care le vor primi, așa că alege cea mai bună variantă pe care o ai la dispoziție.

 

Vezi toată gama de produse cu smarald Teilor.Sursa foto: shutterstock.com, teilor.ro

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard