Cercei cu diamante

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  Pentru curățarea cerceilor cu diamante, se poate folosi o soluție de apă călduță și detergent de vase delicat, imersându-i în această soluție și apoi frecându-i cu o periuță de dinți moale. Este important să eviți utilizarea apei fierbinți sau a produselor de curățare abrazive, care pot afecta piatra sau montură.
  Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
  Valoarea unui diamant este calculată în funcție de cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Aceste caracteristici sunt folosite pentru a determina cât de strălucitor, transparent, colorat și bine tăiat este diamantul, și astfel, cât de valoros este. Cu cât diamantul are caracteristici mai bune în fiecare din cele patru C-uri, cu atât valoarea să va fi mai mare.
  Autenticitatea unui diamant poate fi verificată prin intermediul unui certificat emis de un laborator de specialitate, care va conține informații detaliate despre caracteristicile diamantului.
  Cei mai importanți factori de luat în considerare la achiziționarea unei bijuterii cu diamante sunt cele patru C-uri: claritate, carată, culoare și tăiere, care influențează valoarea și aspectul diamantului. Este important să alegi o montură solidă și de calitate, care să protejeze diamantul și să îl pună în evidență, iar la achiziționarea unei bijuterii cu diamante online, să alegeți un magazin de încredere, care să ofere certificatul de garanție al bijuteriei.
  Pentru a păstra o bijuterie cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei și să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. De asemenea, este important să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, astfel o vei putea păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.
  Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele de grad înalt, cum ar fi GIA, AGS, HRD și IGI. Certificatul conține informații despre caracteristicile diamantului, precum greutatea, claritatea, culoarea și tăietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de menționat că unele diamante sintetice pot fi identificate doar de către experți cu ajutorul unor echipamente sofisticate și analize chimice. Îți recomandăm să achiziționezi diamante de la surse de încredere, ca magazinele de bijuterii cu renume sau bijutierii recunoscuți.