Coliere Tennis

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  Un colier tennis este o bijuterie formată dintr-un lanț subțire și flexibil pe care sunt așezate în mod repetat diamante sau pietre prețioase.
  Pentru a întreține colierul cu diamante, se recomandă folosirea unei soluții din apă călduță și detergent delicat pentru vase, prin scufundarea colierului în soluție și frecarea delicată cu o periuță de dinți moale. Este important să eviți folosirea produselor abrazive sau a apei fierbinți, care pot deteriora atât diamantele cât și montură acestora.
  Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
  Valoarea unui diamant este calculată în funcție de cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Aceste caracteristici sunt folosite pentru a determina cât de strălucitor, transparent, colorat și bine tăiat este diamantul, și astfel, cât de valoros este. Cu cât diamantul are caracteristici mai bune în fiecare din cele patru C-uri, cu atât valoarea să va fi mai mare.
  Autenticitatea unui diamant poate fi verificată prin intermediul unui certificat emis de un laborator de specialitate, care va conține informații detaliate despre caracteristicile diamantului.
  Pentru a păstra o bijuterie cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei și să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. De asemenea, este important să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, astfel o vei putea păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.