Blog|01 AUG 2023

Summer trends: bijuterii pe care să le asortezi ținutelor de vară

Zilele de vară sunt un prilej bun să experimentezi cu ținutele tale, dar și cu bijuteriile.
Summer trends: bijuterii pe care să le asortezi ținutelor de vară

Un mix de culori și forme reinterpretează chiar și cele mai simple ținute. Când vine vorba despre bijuterii și accesorii, tendințele de vară sunt mai relaxate și aduc o notă de spontaneitate.

Coliere cu inițială, broșe tip Safety Pin ori brățări pentru picior – toate fac parte din portofoliul de bijuterii TEILOR. Dincolo de modelele cu aspect ușor ludic, include în colecția de bijuterii de vară și coliere, cercei sau brățări cu pietre prețioase sau semiprețioase colorate.

Inspiră-te din propunerile noastre și creează ținute stylish pe care să le accesorizezi cu bijuterii în tendințe.

Colierele cu inițială

Colierul cu inițială, foarte popular în anii 2000, revine în tendințe într-o formă cool, pe care să o porți la o ținută simplă, de zi. Descoperă-l în magazinele TEILOR sau online, pe teilor.ro, și îmbină-l cu alte bijuterii din colecția ta.

Dispunerea colierelor în mai multe straturi sau layering-ul permite o alăturare de bijuterii care te ajută să explorezi noi stiluri. Poartă colierul cu inițială cu un colier Tennis. Un contrast al stilurilor care dă o notă modernă ținutei tale, mai ales dacă nu ai o bluză cu imprimeu ori alte detalii care ies în evidență.

Bijuteriile tip Safety Pin

În timpul verii, este bine să ieși din zona de confort și să încerci și lucruri nonconformiste. Astfel, ce spui să porți în piept o broșă tip Safety Pin? Captează ușor atenția celor din jur și, dacă nu porți în mod normal broșe, găsești acest model și sub forma unei brățări ori a unui lanț cu pandantiv.

Modelul Safety Pin este unul destul de minimalist, așadar îl poți asorta cu ușurință oricărei ținute. Poartă broșa pe reverul unei veste din in – recomandăm ca ea să rămână elementul principal, așadar nu purta și cercei mai lungi ori coliere statement.

Când vine vorba despre brățară, ea se potrivește cu ușurință unei ținute cocktail. Un element care atrage privirile, fără să aibă, însă, un design încărcat. Colierul se potrivește oricând unei ținute relaxate și este ușor de purtat în fiecare zi.

Brățări pentru picior

Brățările pentru picior au revenit în tendințe și se numără printre cele mai populare bijuterii în sezonul cald. Din aur galben, alb sau roz, cu sau fărădiamante, ele sunt un detaliu special, mai ales pentru zilele de vacanță. Sunt discrete, iar asta le face ideale pentru persoanele care preferă să abordeze un stil minimalist.

Descoperă în magazinele TEILOR sau online, pe teilor.ro, diferite modele cu talismane geometrice ori cu elemente inspirate de vară.

Bijuterii cu pietre prețioase sau semiprețioase colorate

Un must-have al verii sunt bijuteriile cu pietre prețioase sau semiprețioase colorate. În diferite tonuri și nuanțe, gemele inspiră vitalitate oricum alegi să le porți.

Dacă până acum nu ai adăugat în colecția de bijuterii pietre prețioase colorate, începe cu o pereche de cercei cu turmaline. Totodată, o brățară Tennis cu ametiste aduce eleganță unei rochii din in sau unui costum alb – elemente atemporale în garderobă.

În sezonul cald, îndrăznește să porți bijuterii cu un design special. Inspirate de natură ori de diferite forme geometrice, bijuteriile sunt o completare a ta și a stilului care te definește. Explorează colecțiile TEILOR și alege-ți preferate online, pe teilor.ro, sau în magazine.

Produse recomandate