Blog|05 MAY 2022

Cum alegi bijuteriile de nuntă | Bridal Collection

Ziua nunții este despre voi, despre fiecare pas care v-a adus în acest punct, dar și despre noile experiențe pe care le veți trăi împreună.
bijuterii nunta

Bijuteriile de mireasă fac parte din detaliile ce reunesc emoția unei zile speciale. Astfel, fiecare aspect este important, iar bijuteriile alese îți vor pune în valoare frumusețea, devenind un simbol care va exista pentru totdeauna în povestea voastră.

În alegerea bijuteriilor de mireasă ar trebui să ții cont de o regulă importantă – să simți că fiecare piesă este cea potrivită pentru tine. Dincolo de tradiții și tendințe, bijuteriile pe care le vei purta ar trebui să te reprezinte și, totodată, să devină acele accesorii pe care le porți cu emoție și nostalgie ori de câte ori îți dorești.

De la alegerea setului de verighete din aur până la selectarea pieselor pe care le vei purta în ziua nunții, ți-am pregătit un ghid al bijuteriilor de mireasă potrivite pentru ziua care marchează un nou început pentru voi doi.

Setul de verighete, un statement al iubirii voastre

Căsătoria, încununarea unei etape a vieții voastre împreună, aduce bucuria unui nou început. Cel mai frumos „Da” devine baza promisiunilor voastre pentru totdeauna, un viitor pe care îl veți construi pas cu pas, exact așa cum vă doriți. Ziua nunții înseamnă un capitol nou, cel al vostru.

Surprindeți dragostea într-o bijuterie simbol, una care să reflecte uniunea în fiecare zi - un set de verighete. Acestea devin cele mai importante bijuterii ale celebrării, având o însemnătate specială, iar alegerea setului trebuie făcută de către amândoi, pentru a fi siguri că modelul vi se potrivește.

Verigheta este, așadar, cea mai importantă piesă din bijuteriile de mireasă, iar alegerea ei ar trebui făcută în funcție de anumite criterii: culoare, dimensiune și preferința pentru pietre prețioase.

În primul rând, aceasta ar trebui să se potrivească la inelul de logodnă, preluând culoarea materialului din care este realizat acesta. Astfel, se poate opta pentru aur alb, galben sau roz.

Totodată, este recomandat ca alegerea dimensiunii verighetei să se facă alături de un consilier, pentru a te asigura că este aceasta este mărimea potrivită. În ceea ce privește lațimea piesei, luați în calcul faptul că sunt necesari cel puțin 3 milimetri dacă vă doriți ca verigheta să fie gravată.

Inspirați-vă din propunerile disponibile pe site, unde pot fi vizualizate o parte din piesele disponibile la comandă, modele ce pot fi încrustate cu diamante. Verighetele pot fi personalizate până la cel mai mic detaliu.

Este important să vă oferiți timpul necesar pentru a lua decizia potrivită, însă trebuie să țineți cont și de durata de realizare a verighetelor, de cel puțin o lună în cele mai multe cazuri. Aceasta poate fi diferită în funcție de modelul ales, detaliile fiind stabilite alături de consilierul TEILOR din magazine.

Alegerea unui inel infinity în locul unui model clasic de verighetă

Seturile clasice de verighete sunt o opțiune potrivită în orice moment, însă dacă îți dorești un model special, poți lua în calcul varianta unui Inel Eternity sau Infinity. Cu un design modern, acesta este o variantă spectaculoasă în rol de verighetă, putând fi încrustat cu diamante sau alte pietre prețioase.

El va însoți și completa inelul de logodnă, alăturarea acestora fiind o expresie a stilului tău unic. Te poți bucura de rafinamentul unui inel infinity sau semi-infinity, ambele opțiuni fiind potrivite pentru o verighetă.

Bijuteriile de mireasă – cum le alegi în funcție de rochie și accesorii

Alegerea bijuteriilor de mireasă este un pas important, poate la fel de important ca cel al alegerii rochiei, acestea putând fi purtate și ulterior. Fiecare piesă poate deveni astfel și o moștenire cu valoare importantă.

Printre criteriile pe baza cărora ar trebui să selectezi bijuteriile de mireasă se numără modelul rochiei, accesoriile de păr sau voalul.

Cercei de mireasă

Cerceii din aur dețin un rol important în selecția de bijuterii. Aceștia pot pune în valoare trăsăturile feței, iar cel mai bine este să îi alegi în funcție de modelul rochiei și de cel al colierului.

Astfel, dacă ai o rochie cu decolteu la baza gâtului poți alege o pereche de cercei de mireasă simpli, cu tijă (stud), pentru a nu încărca și mai mult zona gâtului. În schimb, dacă rochia este are un model fără bretele, poți miza atât pe cercei lungi, tip candelabru, cât și pe cercei cu tijă, aceștia fiind mai potriviți dacă alegi și un colier statement.

Colier de mireasă

Atunci când alegi bijuteriile de mireasă, în special în ceea ce privește colierul, este important să iei în calcul ce look final îți dorești. Dacă preferi un stil minimalist, optează pentru un colier din aur simplu, cu un pandantiv cu diamante. Acesta se va potrivi atât unei rochii la baza gâtului, cât și unui model fără bretele. Totodată, acesta va putea fi integrat oricând și în alte ținute. În schimb, dacă preferi un stil mai elaborat, poți alege colierele cu mai multe pietre prețioase, cum ar fi colierele cu diamante, care se vor potrivi mai bine unei rochii fără bretele, punând astfel în valoare linia claviculei.

Brățări de mireasă

Selecția de bijuterii de mireasă nu ar fi completă fără alegerea unei brățări, mai ales dacă vei purta o rochie fără mâneci. Poți găsi diferite modele de brățări din aur sau variante spectaculoase de brățări tennis, potrivite oricărui model de rochie, cu diamante sau alte pietre prețioase.

Recomandările menționate te pot ajuta să găsești bijuteriile de mireasă potrivite, care aduc mai multă strălucire într-o zi specială pentru voi doi. Descoperă verighete, inele de logodnă, bijuterii sau bijuterii cu diamante care vor contribui la scrierea unui nou capitol al poveștii voastre de dragoste.

Articole similare

Produse recomandate