Blog|18 DEC 2023

Bijuteriile – cadouri ideale de Crăciun și Revelion

Câte culturi, atâtea obiceiuri. Una dintre cele mai îndrăgite sărbători din întreaga lume, Crăciunul, aduce bucurie și încântare celor care îl celebrează, dar și o multitudine de tradiții.
cadouri craciun, cadouri anul nou, teilor.ro

Dacă, în fiecare țară, există obiceiuri specifice acestora, inspirate din folclorul și istoria poporului respectiv, cadourile sunt numitorul comun. Toți ne bucurăm să primim și să oferim celor dragi daruri, iar luna decembrie este recunoscută tocmai pentru acest lucru. Dar cum a pornit acest obicei?

Deși nu este cunoscut cu certitudine momentul în care oamenii au început să ofere daruri de Crăciun, în creștinism se consideră că această tradiție își are originile în gestul celor trei magi. Aur, smirnă și tămâie au fost oferite de aceștia pruncului sfânt. Alte indicii ne îndreaptă, însă, spre Roma antică și spre străvechea sărbătoare de Saturnalii, organizată în cinstea zeului Saturn.

Indiferent care sunt originile obiceiului de a oferi cadouri de Crăciun, acesta este în zilele noastre, un moment mult așteptat atât de copii, cât și de adulți. Mai mult, în ultimii ani, oamenii au început să pregătească daruri pentru cei dragi nu doar cu ocazia Crăciunului, ci și pentru Anul Nou.

Bijuteriile – cadouri cu semnificație, ce rezistă în timp

Fie că dorești să respecți tradițiile de Crăciun, fie că îți propui să surprinzi cu un cadou inedit de Anul Nou, bijuteriile vor fi întotdeauna un motiv de bucurie pentru cei care le primesc. Din aur, platină sau titan, cu diamante și alte pietre prețioase, acestea vor marca momentul important de sărbători și vor deveni amintirile preferate ale celor dragi. Mai mult, vor completa cu eleganță orice ținută de Revelion.

Cadouri de Crăciun și Anul Nou pentru ea

Ieși din tipare, cu un cadou modern. Cerceii din aur, modulari, cu elemente detașabile, sunt opțiunea perfectă, care cu siguranță va impresiona. Atât eleganți, cât și practici, aceștia sunt potriviți să fie purtați în două feluri diferite, atrăgând privirile și când sunt incluși într-o ținută de zi, și când sunt asortați unei ținute de seară.

În plus, poți adăuga printre ideile de cadouri de Crăciun bijuterii pentru toate stilurile, precum brățările din aur sau colierele, dar și elemente neașteptate, precum bijuteriile Safety Pin. Posibilitățile sunt infinite.

Descoperă selecția de cadouri pentru ea și alege cadoul potrivit.

Cadouri de Crăciun și Anul Nou pentru el

Dacă, în trecut, bărbații au purtat bijuterii cu scopul de a-și afișa credințele și statutul, în prezent, aceștia aleg să își evidențieze personalitatea și stilul cu ajutorul acestora. Inspiraționale, atractive, bijuteriile transmit un mesaj puternic despre cel care le poartă.

Vrei să îi arăți într-un mod cu totul excepțional cât de mult înseamnă pentru tine? Surprinde-l, de sărbători, cu o bijuterie potrivită stilului său. Butoni, lanțuri din aur pentru bărbați sau brățări vor face ca sărbătorile din acest an să fie memorabile.

Explorează selecția de cadouri pentru bărbați.

Cadouri de Crăciun și Anul Nou pentru copii

Poate cei mai bucuroși de Crăciun, copiii așteaptă an de an cu nerăbdare momentul în care vor deschide darurile primite cu această ocazie. Strecoară, alături de cadourile mai tradiționale, și o bijuterie ce va deveni amintirea preferată a celor mici, peste ani.

În forme care surprind, cu modele jucăușe, piesele din selecția de cadouri de Crăciun pentru copii vor aduce multă încântare.

Cadoul tuturor posibilităților

De sărbători, vrei sa oferi în dar posibilități nelimitate? Descoperă cardul cadou TEILOR. Dăruiește celor dragi ocazia să aleagă bijuteriile preferate, care le vor aminti mereu de tine.

Descoperă bijuteriile potrivite în magazinele TEILOR și online, pe teilor.ro.

Articole similare

Produse recomandate