Blog|15 DEC 2022

Ghidul cadourilor de Crăciun – bijuteriile care îi vor surprinde pe cei dragi

Cea mai așteptată sărbătoare a anului este, fără îndoială, Crăciunul.
idei cadouri craciun

Revederea persoanelor apropiate, bucuria clipelor petrecute împreună și o binemeritată pauză sunt parte din vacanța dedicată sărbătorilor de iarnă.

În perioada Crăciunului, un ghid de cadouri este foarte util, mai ales dacă îți dorești să dăruiești cadouri cu semnificație. Desigur, de pe lista darurilor de Crăciun nu poate lipsi și cel dedicat ție.

Ți-am pregătit un ghid al cadourilor de Crăciun: de ce să dăruiești o bijuterie și care e semnificația sa.

Bijuterii cu semnificație pentru un Crăciun memorabil

Sărbătorile de iarnă devin amintiri pe care le prețuiești pentru totdeauna. Poate fi vorba despre primul Crăciun împreună sau unul petrecut într-o destinație la care ați visat amândoi. Oricum ați alege să celebrați, o bijuterie devine un cadou prin care poate fi exprimată aprecierea, iubirea și recunoștința.

Un colier sau o brățară Tennis sunt considerate bijuterii clasice, care pot fi alăturate atât unei ținute elegante, cât și unei ținute casual. În trecut, ele erau o formă de exprimare a iubirii, însă în prezent, pentru tot mai multe cupluri această dovadă ia forma unui inel de logodnă, decembrie fiind cea mai populară perioadă pentru cererile în căsătorie.

Cadouri care celebrează o prietenie

Un simbol de apreciere pentru prietena cea mai bună prietenă poate fi o bijuterie oferită de Crăciun. O pereche de cercei din aur sau pandantive cu diamante – ele pot deveni un talisman care îi vor aminti de tine și de acest Crăciun.

Observă cu atenție ce fel de bijuterii poartă – aur alb, galben sau roz? Așa vei ști cel mai bine că poate purta cadoul tău oricând. În magazinele TEILOR, dar și online, pe teilor.ro, poți găsi diferite opțiuni de bijuterii pentru prietenele tale, atât piese cu un design modern, cât și cu diamante și pietre prețioase.

Un accesoriu stylish și atemporal

Cadourile de Crăciun aduc mereu bucurie, indiferent de vârstă. Broșele sunt accesorii atemporale, potrivite atât pentru mama, cât și pentru sora ta sau altă persoană apropiată. În ultimele sezoane, bijuteria s-a bucurat de popularitate și a devenit o piesă versatilă, ce poate fi purtată în nenumărate moduri. De la aplicarea clasică pe reverul unui palton, la accesorizarea manșetei unei cămăși sau chiar a unei berete.

Poți opta pentru o piesă simplă, din aur, dar și pentru modele cu pietre prețioase și semiprețioase – cu diferite forme inspirate de natură, ele nu vor trece neobservate.

Bijuterii cu pietre prețioase colorate potrivite fiecărei zodii

În fiecare grup de prieteni vei întâlni persoane care știu foarte bine particularitățile fiecărei zodii, de la caracteristici, la pietre norocoase. Pentru acestea, un cadou potrivit este o bijuterie cu pietre prețioase sau semiprețioase – o dovadă că știi tot ce trebuie despre zodia lor.

De exemplu, pentru un Săgetător, pietrele norocoase includ turcoaz, tanzanite (piatra lunii decembrie) sau topazul albastru, iar pentru un Capricorn - agatul, opalul sau safirul nu lipsesc de pe listă.

Bijuterii pentru copii, un cadou care va fi apreciat de-a lungul anilor

Bijuteriile pentru copii rezistă în timp și devin simboluri ale unui Crăciun pe care cel mic și-l va reaminti mereu. Bijuteriile cu un design inspirat de copilărie pot fi și o formă de investiție, piesele din aur fiind un cadou care nu-și va pierde valoarea în timp. Pentru o surpriză care va aduce zâmbetul celor mici, poți opta pentru o pereche de cercei din aur pentru copii, brățări pentru copii sau lănțișoare pentru copii.

O bucurie dedicată ție

În final, nu uita de tine. Un cadou pe care ți-l dăruiești va fi o încununare a tuturor reușitelor din acest an. În funcție de stilul tău sau de bijuteriile pe care obișnuiești să le porți zilnic, alege-ți un colier sau o pereche de cercei cu diamante.

Inspiră-te din propunerile prezentate în ghid și găsește cadoul memorabil pentru tine sau cei dragi. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea bijuteriilor, consilierii TEILOR te așteaptă în magazine.

Articole similare

Produse recomandate