Blog|03 AUG 2022

Bijuteriile, o alegere inspirată pentru cadourile de Sf. Maria

Sărbătorită atât pe 15 august, cât și pe 8 septembrie, în funcție de regiunea țării, această zi reunește oamenii dragi, în fiecare familie sau grup de prieteni existând cel puțin un membru ce își sărbătorește onomastica.
sfanta maria

Odată cu acest moment de care ne bucurăm cu toții, mai ales cei sărbătoriți, intervine și dorința de a găsi cadoul perfect, cu semnificație, care știi că va marca în cel mai bun sens ziua persoanei celebrate. Un cadou clasic, cu care nu vei da greș, ia forma unei bijuterii din aur, care va rezista cu ușurință testului timpului.

Cu toate acestea, și alegerea unei bijuterii, fie pentru cineva din familia ta, fie pentru o persoană apropiată, poate fi un proces presărat cu indecizii. Pentru ca alegerea cadoului să fie o activitate simplă și încheiată cu succes, ți-am pregătit un ghid care te ajută să achiziționezi un cadou memorabil.

De ce să dăruiești o bijuterie pentru celebrarea onomasticii

Ai, cu siguranță, în jurul tău prietene – sau poate te regăsești chiar tu în această descriere – care sărbătoresc onomastica cu la fel de mult entuziasm ca în cazul unei zile de naștere. Un motiv în plus de a aduna prietenii și familia nu strică niciodată, mai ales atunci când petrecerea are loc vara, iar posibilitățile de a organiza un eveniment reușit sunt nelimitate.

Poți marca ziua într-un mod autentic prin dăruirea unei bijuterii. Orice piesă ai alege, o broșă, un pandantiv cu diamante sau o pereche de cercei din aur, ea va căpăta o simbolistică aparte - un cadou cu semnificație.

O bijuterie din aur devine un talisman, însă ea are și o altă calitate importantă - rezistă în timp și, mai mult decât atât, valoarea ei nu va fi niciodată contestabilă. Practic, oferi persoanei dragi o formă de investiție de care se va bucura timp îndelungat.

Alegerea unui cadou de onomastică nu trebuie să devină o provocare și, ca să te asiguri că ai explorat cele mai bune opțiuni, poți apela la ajutorul consilierilor din magazinele TEILOR. Aur, diamante sau pietre prețioase - indiferent de tipul bijuteriei pe care îl cauți, ei vor ușura procesul pentru tine.

Cum să alegi bijuteria potrivită pentru cadoul de Sf. Maria

În magazinele TEILOR, cât și online, pe teilor.ro, vei găsi o selecție cuprinzătoare de bijuterii pe care le poți oferi cadou de Sf. Maria.

Înainte de a porni în căutarea piesei ideale, amintește-ți că cel mai important, indiferent de relația pe care o ai cu persoana sărbătorită, buget sau gusturi, cadoul ar trebui să reflecte personalitatea și stilul celui sau celei care îl va primi.

În funcție de stilul sărbătoritei

Merge zilnic la birou, are un still elegant, office-casual de cele mai multe ori? Poți alege o pereche de cercei cu perle sau un colier din aur cu perle, care aduce eleganță chiar și celui relaxat outfit.

Dacă, în schimb, prietena sau persoana căreia urmează să îi oferi acest cadou ține cont de tendințe și le integrează constant în garderobă, poți miza pe piesele care pot fi combinate. Coliere sau inele din aur suprapuse – alege piese care creează un joc al formelor geometrice ce poate fi adaptat fiecărei ținute.

Poți găsi mereu inspirație si din imaginile postate de aceasta pe rețelele sociale - observă ce culoare de aur poartă, care sunt piesele statement la care nu renunță si astfel vei găsi mai ușor bijuteria cadou de Sf. Maria.

În funcție de semnul zodiacal

În ultimul timp, pasiunea pentru cristale, semne zodiacale si misticism a căpătat popularitate, iar dacă și prietena ta își verifică horoscopul în fiecare zi, s-ar putea ca o bijuterie cu piatra corespunzătoare zodiei ei să fie cadoul vedetă.

Dacă nu îți este deja cunoscută, află data nașterii și apoi verifică ce piatră i se potrivește persoanei căreia îi faci acest cadou. În magazinele TEILOR vei găsi numeroase bijuterii cu pietre colorate.

În funcție de tendințe

În fiecare grup de prietene sau în familie, va exista mereu o persoană pasionată de modă. Dacă aceasta este sărbătorita căreia urmează să îi găsești cadoul memorabil, lucrurile stau puțin mai ușor.

Inspiră-te din colecțiile disponibile pe site și găsește acele piese cu un design contemporan, ușor de adaptat fiecărei ținute. Poate fi vorba despre o pereche de cercei cu diamante - un model clasic, pe care-l va purta zilnic. La fel de bine poți miza pe o brățară din aur. Este un cadou potrivit oricărei fashioniste și va fi, cu siguranță, o piesă apreciată pentru colecția de bijuterii.

Inspiră-te din propunerile prezentate și găsește bijuteria care va deveni un cadou memorabil de Sf. Maria. Intră pe teilor.ro sau vizitează magazinele TEILOR pentru a explora toate colecțiile brandului.

Articole similare

Produse recomandate