8 martie

8 Martie – Sărbătoarea feminității și cadourile care o marchează

O zi cu un simbolism puternic, care onorează feminitatea și tot ce înseamnă ea. Celebreaz-o cu acele cadouri de 8 Martie care dăruiesc emoție femeilor de excepție din viața ta.
Data: 2022-02-28

8 Martie – ziua care sărbătorește, peste tot în lume, femeile și ceea ce reprezintă ele

Din 1913, 8 Martie este ziua care pune în lumină femeile din întreaga lume și le celebrează pentru tot ceea ce sunt. Istoric, simbolismul acestei zile a pornit de la marcarea și rememorarea reușitelor femeilor pe plan social, cultural, politic și economic. Cu timpul, evoluția poziției lor în societate și vocea pe care și-au conturat-o pune toate acestea sub semnul unui empowerment care nu mai poate fi contestat. Și care merită să fie celebrat pe deplin.

Mai mult decât o sărbătoare care aduce recunoaștere femeilor, 8 Martie este și ziua care, cel puțin în ultimii ani, inspiră un sentiment de unitate printre acestea: este o zi care amintește de puterea pe care o are acel „împreună” care se manifestă atunci când femeile își oferă una alteia susținere, încredere și admirație. Pentru că, deși și-a păstrat statutul de sărbătoare în care bărbații își arată aprecierea prin cadouri ancorate simbolic în venirea primăverii, 8 Martie este o celebrare a femeilor, de către femei și bărbați deopotrivă.

Ce înseamnă feminitatea în 2022 și cum se manifestă ea?

Ideea de feminitate este constant dezbătută și discutată, însă ne apropiem din ce în ce mai mult de a înțelege faptul că pentru fiecare femeie, ea înseamnă ceva diferit. Nu se mai rezumă doar la acel set de reguli și trăsături care guvernează comportamentul și înfățișarea femeilor, ci merge și mai departe și se redefinește în funcție de fiecare dintre acestea și momentul din viață în care se află.

Astfel, feminitatea se reflectă în comportamente și idei diferite și fiecare dintre ele este validă.

Ea înseamnă acceptare de sine și încrederea care-i urmează.

Uneori, este echilibrul dintre curaj și vulnerabilitate.

Poate fi ilustrarea ambiției și a dorinței de a-ți urma pasiunile.

Alteori, se oglindește în grație și putere, aduse împreună în fiecare fațetă a vieții.

La fel de reală e și atunci când înseamnă iubire, generozitate și voință

Feminitatea este ceea ce își dorește fiecare femeie să însemne. Și merită celebrată cu fiecare ocazie.

Bijuteriile – un cadou care ilustrează esența feminității. De ce să le oferi de 8 Martie femeilor din viața ta.

Din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au fost printre cele mai populare cadouri destinate femeilor, oferite pentru a marca diferite ocazii speciale. Astăzi, deși vin într-o mulțime de stiluri, forme și posibilități de design, bijuteriile capătă o semnificație importantă, atât pentru cei care le dăruiesc, cât și pentru cele care le vor purta.

Iar de 8 Martie, acestea cuprind, pe deplin, esența feminității, în orice formă și stil se manifestă ea.

De ce sunt bijuteriile cadoul ideal pentru 8 Martie?

Sunt un statement al iubirii și recunoștinței

Fie că vorbim de o prietenă, de mamă sau de iubită, cu siguranță îți dorești să îți exprimi sentimentele pentru ele, mai ales atunci când nu par să fie de ajuns cuvintele. Bijuteria perfectă este aceea care, prin semnificația ei, îți cuprinde și surprinde fiecare emoție pe care vrei să o transmiți mai departe.

Complimentează trăsăturile feminine

O brățară din aur subliniază discret liniile feminine ale încheieturii, în timp ce un colier cu pietre prețioase adaugă un plus de personalitate oricărei ținute. Dacă vorbim de cercei, forma și mărimea acestora au ceva de spus despre stilul personal al celei care îi poartă. Astfel, nu doar că bijuteriile au puterea de a aduce la lumină încrederea în sine, dar pot duce la nivelul următor orice outfit, în orice moment al zilei.

Sunt o dovadă a faptului că o cunoști

Atunci când dăruiești o bijuterie, oferi mai mult decât un cadou: arăți femeilor din viața ta cât de bine le știi gusturile și preferințele, dar și timpul și efortul pe care le-ai investit în a alege acele piese care li se potrivesc perfect. Mai mult decât atât, transmiți și un mesaj despre atenția ta la detalii și la ceea ce contează pentru ele.

Sunt o amintire care rămâne – și poate fi transmisă mai departe

O bijuterie este mai mult decât un simplu cadou – este o ocazie de a crea o amintire nouă. Dacă oferi un astfel de cadou de 8 Martie, femeile din viața ta îl vor prețui mai mult decât îți imaginezi – pentru că îi vor asocia amintirea unei zile care le celebrează pentru tot ceea ce sunt. Și care va rămâne vie de fiecare dată când vor purta acea piesă și, de ce nu, atunci când poate o vor dărui mai departe unei persoane dragi.

Oricine ar fi femeile de excepție din viața ta, primăvara aceasta merită să fie celebrate, cu inspirație. Descoper-o în fiecare dintre ele, de 8 Martie și în fiecare zi.