Blog|23 NOV 2023

Tradiții de Sf. Andrei și idei de cadouri pentru cei dragi

Încărcată de semnificații și credințe, ziua de 30 noiembrie este bogată în superstiții, tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei.
traditii sf andrei, cadouri sf andrei, teilor.ro

An de an, una dintre cele mai așteptate sărbători pentru români vine cu ritualuri, dar și cu motive de bucurie și daruri pentru cei dragi.

Tradiții de Sf. Andrei

Unele dintre cele mai vechi obiceiuri cer să fie pus grâul la încolțit, iar tinerele necăsătorite pun sub pernă un fir de busuioc pentru a-și afla ursitul. Totodată, în această zi sunt oferite flori și cadouri celor sărbătoriți, iar oamenii se odihnesc și se bucură de sărbătoare.

În total, aproape un milion de români celebrează ziua onomastică pe 30 noiembrie. Printre cele mai des întâlnite nume sărbătorite de Sf. Andrei se numără Andreea, Andrei, Andra, Adi sau Andi.

Bijuteriile - surprize ideale pentru cei dragi

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care este sărbătorită cu această ocazie. Fie că este un membru al familiei, partenerul sau partenera, sau cineva din cercul apropiat de prieteni, un cadou inspirat va bucura întotdeauna.

O alegere populară, care cu siguranță va surprinde și va încânta persoana căreia dorești să îi oferi un cadou sunt, fără îndoială, bijuteriile. Din aur alb, aur galben sau aur roz cu sau fără pietre prețioase, acestea completează stilul personal al celor care le poartă, evidențiind prin detalii personalitatea acestora.

Cadouri pentru ea

Colierele tennis și brățările tennis sunt potrivite pentru a fi purtate în orice situație, aducând eleganță și o notă practică tuturor ținutelor, iar o pereche de cercei va atrage întotdeauna atenția. Surprinde-o cu un cadou ce va rezista în timp.

Găsește-ți inspirația printre modelele de bijuterii pentru ea – o selecție potrivită pentru toate stilurile.

Cadouri pentru el

De ziua lui onomastică, un cadou memorabil îi va aduce cu siguranță, zâmbetul pe buze. Alege o bijuterie potrivită stilului său - piese clasice sau moderne, discrete sau statement pot fi descoperite într-o selecție de cadouri pentru el.

Butoni, pandantive, brățări și inele din titan, aur de 14k și 18k pot fi oferite în dar de Sfântul Andrei. Posibilitățile sunt nelimitate.

Cadouri pentru copii

Amintirile din copilărie rămân cele mai dragi peste ani. Nu de puține ori se întâmplă să privim cu nostalgie și recunoștință spre obiecte primite în primii ani de viață, care au trecut testul timpului și ne-au însoțit până la vârsta adultă.

Oferă-le celor mici posibilitatea să se bucure peste ani de amintirile de acum. Cerceii, brățara sau pandantivul oferite devin simbolurile copilăriei în viitor. Explorează selecția de bijuterii cadou pentru copii.

Oferă bucurie

Bijuteriile aduc bucurie, surprind și creează amintiri care rămân cu noi. Arată-le celor dragi cât de mult îi apreciezi prin cadouri pline de semnificație oferite de ziua lor onomastică, de Sf. Andrei.

De asemenea, acum poți oferi celor dragi bucuria de a alege dintre bijuteriile preferate prin carduri cadou. Un cadou potrivit pentru oricine, indiferent de ocazie.

Descoperă bijuteriile potrivite pentru cei dragi în magazinele TEILOR și online, pe teilor.ro.

Articole similare

Produse recomandate