Blog|08 FEB 2023

Bijuteriile, un cadou de excepție în luna iubirii

În fiecare an, februarie devine o lună a celebrării iubirii: mici surprize sau cadouri memorabile, toate devin un mod de a marca două sărbători importante – Valentine’s Day și Dragobete.
cadouri ziua indragostitilor

Fiecare zi are o semnificație aparte, cu tradiții diferite, însă ele reprezintă, în final, o sărbătoare a iubirii.

Cuplurile care aleg să se bucure de aceste zile, caută și un cadou memorabil, care ia adesea forma unei bijuterii – un element care devine un simbol al relației voastre. În plus, accesoriul are o valoare care crește în timp și vă reamintește constant de momentele frumoase.

Să găsești un cadou potrivit este o provocare, așa că ți-am pregătit un ghid cu mai multe idei pentru alegerea unei bijuterii speciale atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cadouri pentru femei

Dacă vei întreba femeile din jurul tău ce cadouri și-ar dori de Valentine’s Day sau Dragobete, bijuteriile nu vor lipsi din listă. Atât accesoriile de zi cu zi, cât și acele bijuterii speciale, purtate doar în momentele importante, sunt daruri pe care persoana iubită le va aprecia. Descoperă selecția completă de bijuterii cadou pentru femei.

Bijuterii cu diamante

Când vine vorba despre bijuteriile cu diamante, posibilitățile sunt nelimitate. Bijuterii minimaliste sau de ce nu, o brățară tennis – modelele clasice vor fi întotdeauna piese importante în colecția de bijuterii. În plus, diamantul este o piatră prețioasă atemporală, a cărei valoare se păstrează în timp – un simbol al celor mai importante calități ale relației voastre.

Arată-ți aprecierea fie printr-o pereche de cercei cu diamante, fie printr-un colier cu diamante – aceste modele sunt clasice, dar versatile în același timp. Ele sunt purtate cu ușurință de către fiecare femeie, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptă în fiecare zi.

Bijuterii cu perle

Perlele sunt pietre semiprețioase care dau un plus de eleganță fiecărei bijuterii. Atât modelele clasice, cât și cele cu un design special, sunt accesorii care nu ar trebui să lipsească din fiecare colecție. Un colier cu perle se va potrivi atât ținutelor office, cât și celor casual. Totodată, în magazinele TEILOR sau pe teilor.ro vei găsi o întreagă lume de bijuterii cu perle. O alegere cu care nu vei da niciodată greș - un design atemporal, care va impresiona întotdeauna prin simplitate și eleganță.

Bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase colorate

Bijuteriile cu pietre prețioase sau semiprețioase colorate din colecția Colour your nature, disponibilă online, dar și în magazine, impresionează prin nuanțe și scintilație. Ele îmbină frumusețea și unicitatea cu simbolismul ascuns de fiecare gemă, fiind alegeri apreciate pentru un cadou în luna iubirii.

Pietrele colorate sunt atribuite și fiecărei luni calendaristice sau zodii - o oportunitate a de dărui o bijuterie mai personală, o piesă statement care va scoate în evidență fiecare ținută.

Bijuterii care pot fi purtate în fiecare zi

Ce bijuterie mai apreciată pentru un cadou de Valentine’s Day sau Dragobete dacă nu una care este purtată în fiecare zi? O pereche de cercei din aur, un lănțișor din aur sau o brățară din aur care va completa orice ținută – fiecare este o bijuterie care devine parte din stilul personal al unei femei.

Indiferent de tipul de aur ales (galben, alb sau roz), vei găsi numeroase modele care pot fi combinate cu ușurință pentru un look mereu actual.

Cadouri pentru bărbați

În luna iubirii, cadourile pentru partener devin la rândul lor o provocare. Bijuteriile pentru bărbați sunt o opțiune elegantă, ele punând în evidență fiecare ținută.

Printre cele mai populare alegeri se numără seturile de butoni din argint sau aur. Inspirate de două simboluri arhitecturale, piramidele și skyscrappers, modelele din colecția FLIGHT sunt o variantă care îmbină eleganța cu nonconformismul titanului. În plus, în colecție vei găsi și diferite modele de lanțuri pentru bărbați cu diamante negre sau incolore.

Bijuteriile vor rămâne întotdeauna un cadou simplu, dar plin de semnificație. Un simbol al poveștii voastre, celebrate în luna iubirii și nu numai. În magazinele TEILOR, consilierii te vor ajuta în magazine să alegi cadoul inspirat pentru persoana dragă, iar online, pe teilor.ro, vei găsi numeroase modele potrivite pentru a fi dăruite.

Articole similare

Produse recomandate