Blog|01 MAR 2023

Idei de cadouri pentru 8 martie: bijuterii dedicate femeilor din viața ta

Martie este luna unui nou anotimp, dar și a uneia dintre cele mai speciale sărbători: Ziua Internațională a Femeii.
idei cadouri 8 martie

Un moment în care a dărui capătă noi conotații: un prilej de a le mulțumi femeilor din preajma noastră. Ce cadou mai potrivit decât o bijuterie – o amintire pentru totdeauna? Ți-am pregătit un ghid prin care să surprinzi persoanele dragi din viața ta!

Cadouri pentru mamă

În România, Ziua Mamei este celebrată în unele regiuni chiar de Ziua Internațională a Femeii. O surpriză care ia forma unei bijuterii va fi un motiv de bucurie, dar și o amintire doar a voastră – un simbol al momentelor petrecute împreună.

  • Cercei cu perle

O alegere clasică, întotdeauna apreciată – perlele. Pietre semiprețioase dăruite și dorite încă din cele mai vechi timpuri, ele sunt un cadou pentru orice moment important. O pereche de cercei din aur cu perle este o alegere excelentă care poate fi asortată și ținutelor de zi cu zi. Pe teilor.ro, dar și în magazine, găsești diferite modele - de la cercei cu tijă, la modele în care sunt integrate și diamantele.

  • Brățări Tennis

O bijuterie cu diamante care a rămas în istorie - un little black dress al colecției de bijuterii, brățara Tennis este un cadou memorabil. Ușor de recunoscut, ea este o piesă versatilă, ce se adaptează fiecărui stil. Totodată, datorită formei și modului în care sunt integrate diamantele, ea este și flexibilă și confortabilă. În magazine sau pe teilor.ro, găsești diferite variante, atât brățări tennis cu diamante, cât și cu alte pietre prețioase colorate.

  • Inel cu safir

Un inel din aur cu o piatră prețioasă, de exemplu, un inel cu safir, este o surpriză specială, mai ales în contextul unei sărbători cu o simbolistică aparte pentru fiecare femeie. În funcție de stilul mamei tale, optează pentru varianta eternity sau pentru un inel cu un model inspirat de natură.

Seturi mamă-fiică

Legătura mamă-fiică este ușor de surprins prin talismane – o brățară din aur sau un colier cu un simbol special pentru amândouă. Bijuteriile asortate vor rămâne o declarație plină de emoție pentru voi două - un mod prin care să marcați fiecare poveste de care vă amintiți cu drag.

  • Brățări mamă-fiică

Printre cele mai populare tipuri de bijuterii de 8 martie se numără și brățările mamă-fiică. Modele asortate, cu diamante sau alte pietre prețioase, ele rămân un cadou simbolic. Unul pe care să îl dăruiești, de ce nu, poate fiicei tale ori unei alte persoane dragi care a devenit de curând mama unei fetițe.

  • Lănțișoare mamă-fiică

Lănțișoarele mamă-fiică se numără printre opțiunile populare de cadouri de 8 martie. Adesea dăruite și de către bărbați (pentru parteneră și fiică), ele sunt un dar simbolic, apreciat în fiecare familie. Pentru a surprinde legătura dintre mamă și fiică, poți alege un model identic de pandantiv cu diamante sau unul cu piatra lunii specifică aniversării fiecăreia.

Cadouri pentru cea mai bună prietenă

În viața fiecăruia există acea persoană care îți este alături întotdeauna - atât în momentele fericite, cât și în zilele în care lucrurile nu funcționează chiar așa cum ți-ai dori. Cea mai bună prietenă merită un cadou pe măsură - o bijuterie care o reprezintă și de care se va bucura oricând.

În funcție de stilul ei, alege o brățară Tennis sau o pereche de cercei pe care îi va purta în fiecare zi. Dacă preferă minimalismul în ceea ce privește ținutele, un colier este o alegere cu care nu vei da greș.

Inspiră-te din acest ghid de cadouri pentru 8 martie și găsește acele bijuterii prin care îți exprimi admirația pentru cele mai importante femei din viața ta. Descoperă-le pe teilor.ro sau vizitează magazinele TEILOR și alege modelele preferate.

Articole similare

Produse recomandate