Noua campanie dedicată inelelor de logodnă TEILOR

"Dragostea se ascunde în detalii” este noua campanie TEILOR dedicată inelelor de logodnă. O poveste de dragoste modernă, regăsită în diferite medii de comunicare.
Data: 2022-02-28

Inelul de logodnă, un simbol al unei promisiuni și al unei dorințe, devine acea bijuterie care încununează o poveste de dragoste, un element ce deschide, în același timp, un nou capitol în viața unui cuplu. Astfel, în jurul său s-a conturat noua campanie TEILOR, care pune accentul pe detalii, acestea fiind modul prin care fiecare persoană poate exprima cel mai ușor, dar și creativ, ceea ce simte.

Deși fiecare poveste de dragoste este unică, ea se bazează pe elemente general-valabile, detaliile fiind cele care fac întotdeauna diferența și duc la construirea unor momente speciale. Tocmai de aceea, în noua campanie, TEILOR îi aduce în prim-plan pe cei care au curajul să își împlinească povestea de dragoste până la capăt, printr-un gest unic, care iese din tiparele clasice și care devine cu adevărat memorabil cu inelul de logodnă perfect.

Inelul de logodnă cu diamant, alegerea favorită în 2022

În 2022, TEILOR preconizează că numărul cererilor în căsătorie ar putea atinge 100.000 în România.

În acest an continuă trendul ascendent și în ceea ce preferințele cumpărătorilor pentru inelul de logodnă cu diamant, acesta ocupând, în continuare, primul loc în topul pietrelor prețioase preferate. Totodată, în 2021, clienții TEILOR au cheltuit, în medie, cu 70% în plus pentru inelul de logodnă, comparativ cu anul 2020.

„Diamantul este atemporal – a fost și va rămâne alegerea favorită când vine vorba de inelul de logodnă, însă există multe cereri și pentru inele cu safire, urmate de cele cu smarald. Tăietura cea mai populară este în continuare Briliantul, însă tendințele pentru tăieturi ca Emerald, Princess și Cushion au început să crească considerabil”, povestește Răzvan Burcea, National Sales Director @TEILOR.

Lansarea campaniei promovează, în sine, inelele de logodnă disponibile în colecțiile TEILOR. Cu piese din aur sau platină, brandul aduce în prim-plan modele de inele de logodnă cu diamante, cu diferite tăieturi și carataje, însoțite de certificări internaționale Gia și De Beers Institute of Diamonds.

O poveste de dragoste modernă, regăsită în diferite medii de comunicare

Ideea centrală a campaniei amintește că dragostea este în acele mici detalii care vor face, întotdeauna, diferența. Acestea sunt cele care construiesc gesturi memorabile, ce îmbină punctele cheie ale fiecărei relații.

Astfel, reclama TV prezintă o poveste de dragoste modernă, în care fiecare detaliu este esențial pentru momentul culminant și care încununează cererea în căsătorie. De la intrarea personajelor în scenă și până la momentul cererii în căsătorie, acțiunea mizează pe o înlănțuire de emoții. Jocul mâinilor, dar și apariția fluturilor animați, reprezintă cele mai emoționante elemente și accentuează sensibilitatea unor anumite scene.

Campania TEILOR este una integrată - TV, print, magazine, Pop-up Store-ul din Băneasa Shopping City, dar și online. Mai ales online – în România și international (Bulgaria, Ungaria și Polonia).

Totodată, animația, sub forma fluturilor, reprezintă o premieră pentru brand și aduce acel element distinct, care apropie spotul TV de cele mai înalte standarde internaționale.

Fluturii, laitmotivul campaniei de inele de logodnă TEILOR

Unitatea campaniei de inele de logodnă TEILOR este oferită așadar de laitmotivul campaniei, fluturii. Aceștia oferă o legătură vizuală, dar și conceptuală, între reclama TV și declinarea acesteia în offline, în magazine.

Laitmotivul campaniei se regăsește și în Pop-Up Store-ul amplasat în Băneasa Shopping City. Cutia de cadou TEILOR devine acum un spațiu care celebrează dragostea și toate detaliile care o fac memorabilă. Aceasta invită clienții TEILOR și nu numai, în universul în care inelul de logodnă înseamnă acel gest remarcabil care vorbește mai puternic decât cuvintele. Și mai mult decât atât, este un spațiu care încântă privirile, fiind pregătite mai multe activări și surprize pentru cei care doresc să se bucure de această perioadă.

„Fluturii sunt elementul evident care leagă vizual și conceptual mai multe touch point-uri ale campaniei. Totul a plecat de la modul în care se manifestă emoția în dragoste: prin senzația de fluturi în interior. Astfel, vitrinele tuturor magazinelor TEILOR, atât din România, cât și internațional, sunt împrospătate cu fluturi atent așezați într-un zbor în sincron, ce simulează emoția iubirii. VM-ul este unul dintre proiectele ambițioase ale TEILOR, prin care ne propunem să ajungem, din ce în ce mai mult, la nivelul trendurilor internaționale, iar campania dedicată inelului de logodnă a fost o ocazie perfectă ca acesta să prindă din nou aripi.” - Valentin Tănase, Senior Visual Merchandiser @TEILOR.

Intră în lumea TEILOR și găsește modelul potrivit de inel de logodnă, simbol al iubirii împlinite, un nou capitol al unei povești memorabile. Descoperă modelele în magazine și pe teilor.ro.