Blog|09 DEC 2021

O poveste specială de Crăciun, cu Diamante și Bijuterii de Lux

La TEILOR, Crăciunul este transpus în aceleași trăiri și poate chiar mai mult, mai ales în acest an.
Craciun TEILOR

În luna decembrie, frenezia cumpărăturilor te cuprinde probabil și pe tine, iar găsirea unui dar special, acela care va aduce bucurie unei persoane dragi, devine o provocare plăcută. Știm cât de important este să găsești un cadou perfect, atât ca simbolistică, cât și ca aspect, iar consilierii din magazinele TEILOR te ajută să alegi acea bijuterie care va aduce, cu siguranță, zâmbetul celor pe care îi iubești.

Călătoria de a găsi acel cadou perfect poate fi o experiență plăcută, relaxantă și surprinzătoare, mai ales dacă îți oferi timpul necesar pentru a descoperi fiecare surpriză pe care ți-am pregătit-o la TEILOR.

Intră în lumea cadourilor

Anul acesta este unul special. Noi te invităm în lumea cadourilor inedite, mai exact, în Pop-Up Store-ul TEILOR, situat în Băneasa Shopping City, în zona fântânii. Te așteptăm în cadoul nostru pentru tine, o cutie supradimensionată, unde ți-am pregătit un amalgam de surprize, ciocolată caldă și șampanie cu bule moleculare.

Pop-Up Store-ul animat te introduce în lumea diamantelor și a bijuteriilor de lux. Aici vei descoperi produsele selectate special pentru cadourile de Crăciun. Fie că ești în cautarea unei surprize pentru prietena sau mama ta, fie pentru cei mici, În Pop-Up Store vei găsi bijuterii ce vor deveni cadouri memorabile.

Descoperă Crăciunul din vitrinele TEILOR

Totodată, te invităm și în magazinele TEILOR, unde povestea începută în Pop-Up Store continuă. Astfel, decorațiunile de Crăciun sunt aduse pentru prima dată și în vitrinele a 26 de magazine din România, Bulgaria și Polonia. Elementele tradiționale de Crăciun devin vedetele vitrinelor, așa cum ne-au povestit Emanuela Iunia Olteanu și Valentin Tănase, membri ai echipei de VM @TEILOR:

„Sărbătorile Crăciunului ne-au inspirat să aducem în magazine bucuria și sentimentul de căldură al acestui sezon. Fiecare element din vitrină are o poveste specială: imaginea renului este asociată, încă din primii ani ai copilăriei, cu venirea lui Moș Crăciun, cadourile exprimă relația specială dintre oameni, bradul de Crăciun este un arbore nobil, care nu își pierde niciodată culoarea verde. Peste 25 de magazine din România și internațional vor beneficia de Holiday Windows, un proiect cu totul nou pentru TEILOR, menit să alinieze expunerea cu cea a caselor de bijuterii legendare. Elementele din vitrine sunt realizate hand-made, din materiale reciclabile, promovând astfel, ideea de craftsmanship și sustenabilitate, foarte importante pentru TEILOR. Acesta este felul nostru de a ne bucura, an de an, alături de clienții noștri și nu numai.”

Bucură-te de premii speciale

Intră în lumea TEILOR și descoperă o poveste de Crăciun specială, unde bijuteriile au un rol aparte: sunt darul care schimbă atmosfera unui moment special alături de cei dragi. În magazine te așteaptă zeci de modele de cercei din aur, brățări din aur, precum și coliere. Totodată, în cadoul supradimensionat vei găsi și un concurs unde poți câștiga propria pereche de cercei cu diamante. Vino la Pop-Up Store-ul TEILOR, scanează codul QR, probează virtual cerceii cu ajutorul filtrului TEILOR și postează un story cu tine, menționând contul nostru (@teilor_finejewellery).

În plus, te invităm să descoperi avantajele Clubului TEILOR, unde dacă te înscrii, primești garantat un premiu.

Descoperă o experiență inedită în cadoul nostru pentru tine, un Pop-Up Store plin de surprize. Te așteptăm în Băneasa Shopping City, zona fântânii.

Articole similare

Produse recomandate