campanie TEILOR crăciun

TEILOR lansează campania de Crăciun cu o poveste atipică, un manifesto al încrederii în sine

Bijuterii statement, cu diamante și pietre prețioase. TEILOR lansează campania de Crăciun în România și în spațiul internațional.
Data: 2021-12-13

Campania de Crăciun debutează cu difuzarea spotului publicitar ce o înfățișează pe Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului, în ipostaze mai puțin clasice. Cuvintele cheie sunt traduse prin încrederea și curajul de a trăi într-un mod natural, indiferent de opțiunile care apar pe parcursul timpului. Cadrele filmate în Roma construiesc un manifesto al încrederii în sine, dedicat fiecărei femei.

Atât prin bijuteriile sale, cât și prin fiecare poveste pe care o transpune în imagini, TEILOR nu este doar brandul care încurajează femeile să-și urmeze visurile, ci este brandul care oferă sens clipelor și schimbă paradigma unei povești clasice de Crăciun, tocmai prin asocierea femeii cu un diamant și caracteristicile sale.

„Spotul video o întruchipează pe Catrinel Marlon, ambasadoarea TEILOR, în ipostaze poate mai puțin clasice. Însă, în centrul campaniei, este conturată ideea de dar și dăruire, aceea de a bucura inimile celor din jur nu doar printr-un simplu cadou, ci printr-o piesă care, cu siguranță, va trece testul timpului. În plus, bijuteriile captează amintiri, sunt un bun element de conexiune cu cei dragi, poate chiar prin ideea că poți să dăruiești, la rândul tău, piesele pe care le-ai purtat cu atât de mult drag.”, povestește Iulia Novac, Head of Communication @TEILOR.

Astfel, campania de Crăciun TEILOR îmbină iubirea și încrederea în sine cu bucuria de a face celor dragi un cadou. Mai mult decât atât, fiecare bijuterie devine un cadou memorabil, ce trezește emoții aparte și construiește o povește ce poate dăinui mai multe generații.

„Bijuteriile, mai ales diamantele, sunt modul unic prin care poți marca un moment important, fiind cadoul perfect pe care ți-l poți face și singură, în rolul de personaj principal în propria poveste. În plus, diamantul este pentru totdeauna, iar bijuteriile mele vor fi, cu siguranță, și ale fiicei mele. În felul acesta, am creat ceva mai presus de un cadou, am creat o moștenire”, afirmă Catrinel Marlon, Ambasadoarea TEILOR.

Lansarea campaniei de Crăciun promovează, în sine, colecția emblematică semnată de TEILOR: Pure Diamonds. Cu bijuterii realizate manual, Pure Diamonds este o colecție statement, cu piese încrustate cu diamante și pietre prețioase. Acestea reflectă puritatea și frumusețea celor mai dure și rezistente geme, ce obțin gradul 10 pe scara Mohs.

Fiecare fațetă a diamantelor este atent șlefuită, iar rezultatul final este unul impunător. Astfel, fiecare bijuterie devine o extensie a femeii puternice, care poate face față oricărei provocări și care apreciază, totodată, eleganța și naturalețea unei bijuterii.