teilor cannes

TEILOR, spectacol al bijuteriilor la Festivalul de Film de la Cannes.

Într-un cadru al celebrării, TEILOR a adus pe Red Carpet cele mai spectaculoase bijuterii din colecțiile brandului.
Data: 2022-06-21

Festivalul de Film de la Cannes 2022, un spectacol al talentului industriei cinematografice și al eleganței bijuteriilor TEILOR

Eleganța, rafinamentul și talentul, în toate formele lui, s-au alăturat pe treptele unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate cinematografiei. Într-un cadru al celebrării, TEILOR a adus pe Red Carpet cele mai spectaculoase piese din colecțiile brandului.

Joie de vivre s-a transpus pe Red Carpet, la Cannes, prin fiecare premieră. Astfel, diamantele, tanzanitele și alte pietre prețioase au accesorizat vedetele internaționale, aducând numele TEILOR în rândul brandurilor alese de importanți stiliști internaționali. Fiecare apariție surprinsă de camerele de fotografiat susține misiunea și valorile TEILOR, cât și viziunea în ansamblu: aceea de a deveni unul dintre cele mai apreciate branduri de bijuterii la nivel european.

Așadar, brandul duce mai departe visul început în urmă cu 24 de ani. Dorința constantă de a depăși propriile așteptări este suprinsă în fiecare pas pe care îl facem. O dovadă este intrarea pe noi piețe europene și prezența, pentru al doilea an consecutiv, în cadrul unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din industria cinematografică: Festivalul de Film de la Cannes.

Cu un proces de pregătire intens, bijuteriile prezentate pe Coasta de Azur au fost promotoare ale glamour-ului festivalului, iar Catrinel Marlon, ambasadoarea internațională a brandului, a pus în valoare, încă o dată, fiecare piesă purtată. Cu diamante transparente și galbene, prin jocul de nuanțe al pietrelor prețioase și al întregii ținute, apariția ei a fost una dintre cele mai apreciate de către stiliștii internaționali.

Experiența a fost completată și de numele internaționale care au ales să poarte TEILOR pe Red Carpet, atât la Festivalul de Film de la Cannes, cât și în cadrul unor evenimente esențiale pentru comunitatea globală de influenceri.

Veronica Ferres, cunoscută actriță germană și Fagun Thakrar, actriță britanică, au ales bijuteriile TEILOR la Ceremonia Oficială de Deschidere a Festivalului de la Cannes. Lady Victoria Hervey, model, socialite și editor britanic, Jenny Gordienko, influencer ucrainean, Irma Lake, actriță și producătoare, Alba Amira Ramadani, actriță, precum și Julia Hussein, cofondatoare a BG Mediaz, agenție de social media din Dubai, au ales la rândul lor să pășească pe covorul roșu alături de TEILOR.

Bijuteriile din colecțiile speciale ale brandului au fost prezente pe Red Carpet și la Ceremonia de Închidere a Festivalului de Film de la Cannes, unde Soraya Azzabi, actriță, model și antreprenoare în domeniul modei, a ales să poarte accesorii TEILOR.

Prezența la Cannes a fost, negreșit, un pas natural al expansiunii în patru țări europene, iar întreaga experiență consolidează imaginea TEILOR și la nivel național. Împreună cu alte nume românești cu tradiție, brandul a fost alături de distribuția filmului R.M.N., semnat de Cristian Mungiu, în semn de apreciere a talentului și a activității artistice. Actrițele Judith State, Macrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován, care au impresionat prin contribuția lor în lungmetrajul ce a avut premiera la Cannes, precum și doamnele din echipa de producție a filmului, Pauline Choitel și Anca Ungureanu, au purtat bijuteriile TEILOR pe covorul roșu.

Riviera franceză înglobează, desigur, un vis general: acela de a trăi cea mai frumoasă experiență pe covorul roșu, dar și dincolo de acesta. În esență, eleganța și rafinamentul bijuteriilor, alături de visurile unei întregi echipe duc mai departe către noi momente și oportunități memorabile.

Piesele care au atras atenția pe treptele celui mai așteptat eveniment european dedicat industriei cinematografice pot fi văzute în curând și în magazinele TEILOR, dar și pe teilor.ro.