Blog|18 AUG 2022

COLOUR YOUR NATURE – o reuniune a pietrelor prețioase colorate, sub semnătura TEILOR

Forme de artă create de unul dintre cei mai inspirați designeri – Natura.
pietre pretioase colorate

În Colour your nature, colecția semnată de TEILOR, bijuteriile cu pietre prețioase colorate sunt o invitație către o lume neconvențională, dedicată iubitorilor de culori; acelor oameni care privesc bijuteriile dintr-un unghi artistic și care privesc spre detalii dincolo de design și calitatea pietrelor prețioase. Ei văd în bijuterii piese de artă pe care le pot purta cu simplitate, dar care oferă atât de multă complexitate momentului.

În decursul anilor, TEILOR s-a remarcat prin curajul de a investi în colecții variate. Fervoarea cu care brandul a alimentat constant pasiunea pieței locale pentru geme nu reprezintă o noutate. Încă din 2015, TEILOR surprindea prin carataje uluitoare de ametist, tanzanit, cuarț fumuriu și alte pietre prețioase și semiprețioase puse în valoare printr-un design discret sau spectaculos al bijuteriilor. Totul, în timp ce vitrinele TEILOR au reușit să creeze dintotdeauna un moment de captatio, care oferă privitorului o clipă de reverie, vis și visare, în care lumea din jur dispare.

Colour your nature o are ca muză pe Catrinel Marlon, înfățișată pe Coasta de Azur, într-un photo shooting ce inspiră prin poezie, artă și naturalețe. În același timp, prin explorarea pietrelor colorate sub forma unor opere de artă naturale, ce pot fi purtate sau dăruite. Astfel, frumusețea gemelor colorate este pusă în valoare în diferite bijuterii – cercei din aur, inele din aur sau coliere.

Pietrele prețioase colorate – figurile centrale ale colecției Colour your nature

În natură, nimic nu e perfect, în timp ce totul e perfect. Iar pietrele prețioase și semiprețioase sunt punctul focal al colecției Colour your nature. Safirul (albastru, galben, multicolor), ametistul (purple-lavanda sau verde), topazul (blue, London blue) și citrinele sunt pietrele centrale, acele happy stones iubite de fanii de geme colorate, populare în portofoliul oricărui brand de bijuterii respectabil.

Tanzanitele, **rubinele **și smaraldele, turmalinele sau diamantele Fancy sunt parte din evantaiul multicolor al colecției. În fond, fiecare tip de piatră prețioasă este unică  - tulburător de frumoasă și cu acel wow factor.

Safirul

Când spunem safir, cei mai mulți oameni se gândesc la o piatră albastră. Într-adevăr, cea mai cunoscută și apreciată varietate în care strălucește regal este acel celestial blue. Safirul reprezintă natura divină, paradisiacă. Simbol al înțelepciunii și clarviziunii, suporter al inocenței și al adevărului, întăritor al bunăstării celui care îl poartă.

Mai puțin știut este că safirul vine în aproape orice culoare, incluzând galben, verde, roz, galben, alb, negru. Este foarte dur, întrecut doar de diamant, care este cel mai dur mineral de pe Pământ. Strălucirea, tăria și varietatea cromatică îl trimit în topul preferințelor, fiind una dintre cele mai versatile geme.

Ametistul

Se spune ca ametistul contribuie la starea de pace a minții. Mai precis, de la grecii antici și romani s-a dezvoltat această credință în proprietatea ametistului de a susține claritatea gândului. Prin natura sa calmă și abilitatea de a dispersa stările negative, purtătorul pietrei atrage în jurul lui oameni, ajutându-i să se recentreze.

Topazul

Una dintre cele mai captivante și mai puțin cunoscute minerale ale naturii, topazul este dur, strălucitor și seamănă cu cel mai prețios acvamarin.

Topazul este piatra clarității, care permite posesorului să își găsească frecvența interioară, să își mobilizeze spiritul autentic și înțelepciunea care să îi ghideze pașii înspre noi oportunități și șanse de realizare.

Citrinul

Spectaculos sau discret, citrinul e o invitație către neconvențional, către un stil creat după propriile reguli și… culori. O expresie a optimismului și a bucuriei de a fi. Prin nuanțele sale vibrante, citrinul completează tabloul unei lumi diferite. Una în care insuflă creativitate.

În colecția Colour your nature sunt cuprinse câteva piese foarte speciale cu ametrin. Un mix de ametist și citrină, ametrinul este o piatră rară. Ceea ce îl face special și foarte prețios este faptul că, în momente diferite ale zilei, își schimbă culorile în funcție de lumină, etalând o serie de nuanțe violet, gălbui, portocalii.

O sursă de inspirație contemporană

Laitmotivul colecției îl reprezintă broșele, un real diferențiator, un stimul vizual esențial. Cu un design ce permite joaca de culori, dar și de forme, broșele sunt o alegere versatilă, piese simbol din colecția oricărei iubitoare de frumos. Totodată, unele piese din colecția TEILOR pot fi purtate atât ca broșă, cât și ca pandantiv, și pot fi adaptate cu ușurință și introduse cu creativitate în orice ținută. O broșă prinsă subtil de eșarfă, purtată pe o pălărie chic, prinsă în gulerul cămășii albe, introdusă ca buton la încheietura mâinii – atât de multe forme versatile. Broșele sunt creatoare de povești.

Broșele nu au fost considerate bijuterii încă de la început. Ele erau considerate obiecte funcționale, care ajutau la fixarea hainelor. Odată cu trecerea timpului, conceptul creat de broșe a fost adoptat de către clasele privilegiate. Astăzi, broșa este o piesă statement care aduce eleganță oricărei ținute.

O broșă face un update instant oricărei ținute. Mai ales în cazul unui outfit minimalist, o tendință preponderentă a ultimei perioade, broșa este o injecție de culoare, personalitate, strălucire.

Cum poți integra broșele TEILOR în ținutele tale

Broșele sunt ghidate de versatilitate. Accesorii care dau viață unei întregi ținute, o pată prețioasă de culoare care încântă ochii. Fiind purtate într-o mulțime de nuanțe stilistice, broșele sunt piesele ce pot fi integrate des și creativ în abordările vestimentare.

Pe reverul unui palton, pe gulerul jachetei favorite, în puloverul care prevestește toamna, în cămașa albă clasică sau în orice alt articol de îmbrăcăminte – tricouri simple, rochii văratice sau ca accesorii al perechilor de jeans - broșele sunt piesele de artă potrivite oricăror articole vestimentare.

Pălăriile, gențile, eșarfele, curelele sau chiar pantofii – toate aceste accesorii vor fi complet evidențiate prin adăugarea unei broșe cu pietre prețioase colorate. Indiferent de finețea și minimalismul adoptat în vestimentație, o broșă va fi statement al design-ului și stilului propriu.

Pentru un public în căutare de pietre colorate spectaculoase, așezate într-un design cu care putem aduce în față unicitatea, Colour your nature este colecția care se diferențiază prin portofoliul de produse dedicate tuturor categoriilor de vârstă, povestea pietrelor prețioase și semiprețioase  și identitate vizuală.

Potrivite atât pentru a fi aduse în colecțiile pasionaților de pietre prețioase colorate, cât și pentru a fi oferite cadou și legate de ocazii speciale, bijuteriile colecției Colour your nature sunt o dovadă a frumuseții, a rarității și a fascinației naturii, care niciodată nu încetează să uimească.

Descoperă colecția Colour your nature în magazine sau pe teilor.ro și alege bijuteriile inspirate de formele de artă ale naturii.

Articole similare

Produse recomandate