Blog|21 DEC 2023

TEILOR obține premiul Forbes Personality of the Year 2023

O poveste care are puterea să inspire se construiește în timp, prin dedicare, efort și multă pasiune.
forbes teilor castiga premiul personality of the year 2023, teilor.ro

În cei 25 de ani de activitate, TEILOR a evoluat constant alături de echipa și de clienții săi, reușind prin tot ceea ce face să atingă performanța. Iar acest lucru nu a trecut neobservat.

Săptămâna trecută, în cadrul evenimentului Forbes Personality of the Year Gala, TEILOR și fondatorii săi – Florin & Geanina Enache – au primit cel mai important titlu al serii: Personality of the Year 2023.

Într-o atmosferă elegantă și festivă, evenimetul, aflat la cea de-a treia ediție, a onorat lideri din mediul de afaceri românesc a căror reziliență a dus la rezultate remarcabile. Deveniți adevărate repere prin modul în care s-au dezvoltat, s-au adaptat și reinventat constant, aceștia sunt recunoscuți nu doar pentru reușitele lor, cât și pentru puterea de a inspira.

florin-enache-geanina-enache-personality-of-the-year-2023-forbes

În acest cadru, premiul Personality of the Year 2023 a fost înmânat reprezentanților TEILOR, aducând în prim-plan o mulțime de emoții: recunoștință, nostalgie, bucurie. În spatele oricărei reușite, însă, se află întotdeauna o întreagă echipă, în care fiecare persoană își are propriul rol și propria contribuție. Doar cu ajutorul și implicarea acestora, o poveste începută în urmă cu 25 de ani într-un mic magazin pe strada Teilor, în Pitești, a devenit un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux.

A fost o călătorie intensă, plină de lecții, devenită posibilă prin efortul unei întregi echipe. Pasiunea celor care au făcut ca toate aceste lucruri să se întâmple, determinarea și curajul lor de a depăși granițe, au dus TEILOR, pas cu pas, mai aproape de locul în care a ajuns astăzi.

stand-bijuterii-teilor-forbes-personality-of-the-year-2023

Cu tradiție, atenție la detalii, experiențe dezvoltate special pentru clienții săi, TEILOR este acum prezent pe cinci piețe europene: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia. Peste 70 de magazine, nenumărate colecții de bijuterii din aur, platină și titan, cu diamante și pietre prețioase și design adaptat tendințelor internaționale fac din acesta un reper în peisajul business-ului românesc.

bijuterii-teilor-forbes-personality-of-the-year-gala-forbes

La evenimentul organizat de Forbes, TEILOR a fost prezent atât prin fondatorii săi, cât și prin colecții de bijuterii aduse pentru a fi descoperite și probate de cei care au luat parte la eveniment. Totodată, invitații au primit cadou și un pin în formă de diamant – cel mai dur element natural cunoscut, un adevărat simbol al rezilienței.

Articole similare

Produse recomandate