Blog|27 DEC 2021

TEILOR a vândut cel mai scump inel de logodnă

Colecția Fancy Cuts, lansată sub semnătura TEILOR, s-a bucurat de un succes notabil, culminând în luna decembrie cu vânzarea unui inel de logodnă în valoare de 150.000 euro.
Colectia Fancy Cuts

Colecția Fancy Cuts a devenit rapid un bestseller al brandului, fiind apreciată de persoanele care țin pasul cu trendurile. Află mai multe despre diamantele acestei colecții de la Anda Jurcă, Group Sales Director @TEILOR.

Fancy Cuts a devenit rapid o colecție apreciată de clienții TEILOR. Cum au fost alese bijuteriile și de ce este considerat acest inel vedeta diamantelor Fancy Cuts?

De-a lungul timpului, TEILOR și-a bazat strategia de produs pe o analiză detaliată a gusturilor consumatorilor și a cerințelor acestora, adoptând, în același timp, trendurile internaționale în ceea ce privește bijuteriile. Astfel, în 2021, brandul a lansat o colecție de bijuterii cu diamante fancy cuts, aducând pentru piața din România tăieturi speciale, diferite de cele clasice. Inelul de logodnă cu diamant central de 4 carate a fost piesa vedetă a colecției, reprezentând o combinație echilibrată de culoare F și claritate VVS, alături de o certificare internațională esențială. Diamantele plasate în montura inelului de logodnă au fost alese cu grijă, pentru a oferi aceeași imagine, indiferent de perspectiva din care este privit. Totodată, gemele de pe anturajul inelului însumează 0.65 carate și au o claritate apropiată față de diamantul central.

Dincolo de caracteristicile tehnice ale bijuteriei, inelul cu diamant transmite privitorului emoția și bucuria unei piese rare și valoroase, atât prin design, cât și prin unicitate și simbolistica personală.

Ce deosebește Fancy Cuts de celelalte colecții ale brandului?

Colecția Fancy Cuts semnată de TEILOR reunește bijuteriile cu un design modern, cu o tăietură specială a diamantului. În spatele deciziei strategice de a lansa o astfel de colecție stă viziunea companiei de a îndrăzni să ofere clienților bijuterii cu un design diferit, ieșit din sfera clasică. Modelele se adaptează vieții moderne urbane, diamantele având o tăietură diferită de cea comună, rotundă. Astfel, Fancy Cuts surprinde imaginația artizanilor bijutieri care au creat cinci forme sublime ale diamantului: tăieturile de tip Square, Princess, Emerald, Cushion și Radiant.

Lansarea colecției Fancy Cuts a fost curajoasă, o dată prin expunerea unor produse total inedite pe piață și, a doua oară, prin dificultatea de a alcătui o linie de piese cu diamante rare și dificil de găsit.

Există un segment predominant al clienților care preferă această colecție? Care sunt principalele caracteristici ale bijuteriilor Fancy Cuts?

Ultimii doi ani au conturat o segmentare foarte diversificată a clienților, ei doresc să se diferențieze în stilul de viață, în bijuteriile alese conform personalității lor, astfel oferim o colecție cu cinci tăieturi diferite de diamant pentru o plajă largă de opțiuni, care deservesc gusturile și stilurile diferite ale clienților.

Astfel, caracteristica principală a tăieturilor fancy stă în măiestria bijutierului de a transforma un diamant în forme geometrice atipice pentru a-i oferi o strălucire provenită din claritatea pietrei și nu una bazată pe mărimea caratului diamantului. De asemenea, nu multe companii de bijuterii se pot mândri cu astfel de colecții, deoarece aducerea diamantelor este o provocare la nivel internațional.

Colecția Fancy Cuts este prezentă în toate magazinele TEILOR și online.

Articole similare

Produse recomandate