Pietrele norocoase ale Capricornului

2019-01-28 07:28:19

Caracteristicile zodiei

Cei născuți în zodia Capricornului sunt muncitori și responsabili, perseverenți și ambițioși.

Capricornul este semnul celor își îndeplinesc scopurile. Capricornii posedă suficientă putere și încredere încât să muncească ani la rând pentru îndeplinirea propriilor ambiții. Cei născuți sub această zodie au aplecare spre analiză și reflecție.

Prudența este una din principalele lor calități. În general, nu joacă riscant în viață. În relațiile profesionale, capricornul este rezervat și uneori egoist. În relațiile personale e generos, gata oricând să sară în ajutor fără ezitare.

Pietrele prețioase ale zodiei

Prima decadă a zodiei 22 decembrie – 2 ianuarie

Planeta tutelară este Jupiter. Nativii acestei decade merg în viață calmi și încrezători în sine. Ei au mereu propriile păreri. Pietrele norocoase sunt puternice, precum agata, serpentinul, malahitul.

A doua decadă a zodiei 3 ianuarie – 13 ianuarie

Acești capricorni au capacitatea de a-i fermeca pe cei din jur, fiind pasionați de ceea ce fac. Pietrele lor norocoase sunt sardonixul, calcedonia, onixul, opalul.

Cea de a treia decadă, 14 ianuarie – 20 ianuarie 

Capricornii din cea de a treia decadă sunt guvernați de Soare și au nevoie de cristale care să le dăruiască energie: safirul, opalul, turmalina și granatul, în proiectele la care lucrează.

Cele mai bune pietre pentru cei născuți în zodia Capricorn

 • Opalul va elimina și va slabi unele din trăsăturile negative ale nativilor, cum ar fi egoismul și înclinațiile pesimiste. Piatra îi va insufla încredere în sine și îl va calma. Opalul îl va inspira să comunice cu ceilalți și îi va face mai interesant pentru cei cu care va interacționa.
 • Rubinul îl va ajuta pe Capricorn să își atingă visele legate de bunăstare și putere. Îi va aduce curaj și determinare și îl va ajuta să căștige încrederea și respectul celorlalți. Rubinul îl va proteja de invidie și îi va oferi ocazia de a forma o familie împlinită și fericită.
 • Malahita are abilitatea de a multiplica puterea spirituală. Acei oameni care doresc cu adevărat să ajungă în vârful ierarhiei profesionale ar trebui să poarte malahită.
 • Onixul protejează împotriva dușmanilor și aduce noroc. De asemena, purtat la mână, onixul apără interesele capricornului, alungă insomniile, anxietatea și teama.

Pietrele norocoase ale femeii capricorn

 • Granatul va ajuta femeia Capricodn să se deschidă, să își arate sentimentele fără a-i fi teamă de părerea celorlalți. Această piatră îi va ajuta să își alunge pesimismul și să își atingă țelurile, îndrumând-o spre soluția cea mai înțeleaptă.
 • Cornalina este piatra semi-prețioasă a nativelor necăsătorite ale zodiei. Cornalina le ajută să își păstreze tinerețea și frumusețea și să aibă noroc în dragoste.
 • Agata le ajută să dovândească longevitate și sănătate fizică, le protejează împotriva primejdiilor și bârfelor, și le înzestrează cu energie. Agata protejează familia de certturi și întărește relațiile între generații.

Pietrele norocoase ale bărbatului Capricorn

 • Cuarțul fumuriu le va îmbunătăți gândirea logică și abilitățile intelectuale. Acest talisman va atenua din gelozia și egoismul nativului. Îi va ajuta să se elibereze de stres și să se adapteze mai bine la schimbări.
 • Onixul va ajuta la atenuarea defectelor capricornului precum aroganța și egoismul său și îl va ajuta să devină mai benevolent și sensibil. Piatra îl protejează împotriva primejdiilor, accidentelor și dezastrelor.
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
 • Card Avantaj
 • MobilPay
 • Visa
 • MasterCard