Blog|07 FEB 2022

Pietrele norocoase ale celor născuți în zodia Capricorn

Cei născuți în zodia Capricornului sunt cunoscuți a fi muncitori și responsabili, perseverenți și ambițioși.

Caracteristicile zodiei Capricon

Capricornul este semnul celor care fac orice pentru a-și îndeplini scopurile, având suficientă putere și încredere încât să muncească ani la rând pentru atingerea propriilor ambiții. Cei născuți sub această zodie au aplecare spre analiză și reflecție.

Prudența este una dintre principalele lor trăsături. În relațiile profesionale, capricornul este rezervat, pe când în cele personale, capricornul este generos, gata oricând să sară în ajutor fără ezitare.

Pietrele norocoase ale zodiei Capricorn

Prima decadă a zodiei - 22 decembrie – 2 ianuarie:

Planeta tutelară este Jupiter. Nativii acestei decade pășesc prin viață calmi și încrezători în sine, având mereu propriile păreri după care se ghidează. Pietrele norocoase sunt puternice, precum agata, serpentinul, malahitul.

A doua decadă a zodiei - 3 ianuarie – 13 ianuarie:

Acești capricorni au capacitatea de a-i fermeca pe cei din jur, fiind pasionați de ceea ce fac. Pietrele lor norocoase sunt sardonixul, calcedonia, onixul, opalul.

Cea de a treia decadă - 14 ianuarie – 20 ianuarie:

Capricornii din cea de a treia decadă sunt guvernați de Soare și au nevoie de cristale care să le dăruiască energie: safirul, opalul, turmalina și granatul.

Pietre reprezentative pentru cei născuți în zodia Capricorn

Opalul

Insuflă nativilor încredere în sine și calm. Totodată, îi inspiră să comunice cu ceilalți și le sporește atractivitatea.

Rubinul

Îi oferă Capricornului încrederea pentru a-și atinge visurile legate de bunăstare și putere, aducându-i curaj și determinare.

Malahita

Are abilitatea de a multiplica puterea spirituală, astfel că malahita este recomandată pentru nativii care își doresc să facă totul pentru a ajunge în vârful ierarhiei profesionale.

Onixul

Protejează împotriva răului și aduce noroc. De asemenea, purtat la mână, onixul alungă insomniile, anxietatea și teama.

Pietrele norocoase ale femeii Capricorn

Granatul

Va ajuta femeia Capricorn să fie mai expansivă, să își exprime sentimentele fără a-i fi teamă de părerea celorlalți. Această piatră o va ajuta să alunge pesimismul și să își atingă țelurile, îndrumând-o mereu spre soluția cea mai înțeleaptă.

Cornalina

Este piatra semi-prețioasă a nativelor necăsătorite ale zodiei. Cornalina le ajută să își păstreze tinerețea și frumusețea și, mai mult, se spune că le aduce norocul în dragoste.

Agata

Le ajută să dobândească longevitate și sănătate fizică, le protejează împotriva primejdiilor și le încarcă cu energie.

Pietrele norocoase ale bărbatului Capricorn

Cuarțul fumuriu

Le va îmbunătăți gândirea logică și abilitățile intelectuale, ajutându-i să se elibereze de stres și să se adapteze mai bine la schimbări.

Onixul

Unul dintre principalele efecte ale pietrei este acela de a ajuta capricornul să devină mai benevolent și mai sensibil. Totodată, se spune că are puterea de a-l proteja împotriva accidentelor.

Pietrele prețioase și semiprețioase vin cu o încărcătură simbolică importantă – tu trebuie doar să le alegi pe cele care îți accesorizează cel mai bine personalitatea.

Articole similare

Produse recomandate