Pietrele prețioase ale zodiei Scorpion

2018-10-24 12:25:08

Oamenii au încercat din cele mai vechi timpuri să găsească proprietăți magice pietrelor prețioase: proprietatea de a proteja sau de a vindeca pe cel care le poartă. Ele sunt legătura noastră cu planetele care ne înconjoară, natura fizică a întregului univers. Odată cu răspândirea alchimiei în timpul Renașterii, oamenii au început să caute influența pe care pietrele prețioase o pot exercita asupra semnelor zodiacale.

Scorpionul (23 octombrie -  22 noiembrie)

Este cel mai complex și puternic semn zodiacal. Reprezentanții zodiei sunt încăpățânați, impulsivi, egoiști, agresivi, uneori răzbunători și capricioși. Dar inteligența scorpionului îl ajută să analizeze situațiile și să depășească aspectele negative ale personalității sale, devenind înțelepți, nobili și puternici.

Scorpionii din prima decadă a zodiei (23 octombrie – 2 noiembrie), cele mai puternice trăsături ale zodiei, sub influența lui Marte, ei sunt increzători în sine și uneori prea încăpățânați. Cristalele norocoase trebuie să fie tari și translucide: malahita, ametistul, hematita.
Cei născuți între 3 și 13 noiembrie sunt impetuoși, nobili și curajoși, influențați de soare. Pietrele lor norocoase sunt: coralul, ametistul, turcoazul și sardonixul.
Scorpionii celei de a treia decade sunt personalități complicate care nu se sfiesc să își arate emoțiile. Cei mai mulți dintre ei au înclinații artistice. Cristalele lor norocoase sunt granatul, acvamarinul, smaraldul, topazul.

Cele mai importante pietre prețioase ale celor născuți în zodia scorpion:

Rubinul:

Cel mai bun talisman pentru nativul scorpion, elimină efectele stresului, crește puterea fizică și intelectuală. Rubinul îl înzestrează pe cel care îl poartă cu pasiune, calități de leader, încredere în sine și bogăție. Se spune că rubinul îmbunătățește starea de sănătate, cunoștințele și banii. A fost asociat cu energie, putere de concentrate, loialitate, compasiune și independență. Rubinul este piatra care protejează casa și familia. Atrage faima și prosperitatea și pune în valoare calitățile de leader. Rubinul păzește pe nativul din scorpion de spiritele rele, și va aduce noroc celor care doresc să aibă succes în afaceri sau în politică.

Topazul:

Montat într-un metal alb o va ajuta pe femeia scorpion să combată scepticismul său innăscut, o va învăța să vadă semnele destinului și să își cultive intuiția. O va ajuta să își păstreze tinerețea și frumusețea și să își mențină sănătatea.
În astrologie, se consideră că topazul are o influență pozitivă în viața scorpionului. Dacă o femeie scorpion poartă inele sau pandante cu topaz, toată energia negativă din trupul ei se va disipa; piatra prețioasă are capacitatea de a proteja de energiile și gândurile negative. Strălucirea pietrei purifică existența celui care o poartă. Experții în astrologie recomandă scorpionilor să poarte topaz în perioadele dificile.

Safirul:

Va ajuta nativul scorpion să scape de povara trecutului, să se elibereze de gânduri întunecate și vor îndulci un caracter prea aspru. Safirul îl va ajuta să comunice mai ușor cu ceilalți, va opri izbucnirile de furie și emoțiile negative. Va aduce noroc și deschiderea de noi oportunități în viața celui care îl poartă
Safirul este cunoscut ca fiind cea mai benevolentă și purtătoare de noroc piatră pentru fetele necăsătorite, ajutându-le să își găsească partenerul ideal. Iar în căsnicie aduce fericire și împlinire.
De asemenea, safirul este foarte folositor celor care suferă de depresie sau de gânduri negative.

Ametistul:

Îl va încuraja pe cel născut în această zodie să își stăpânescă emoțiile, îl va înzestra cu înțelepciune și memorie bună. Ametistul este un cristal folosit atunci când ești nesigur în legătură cu o decizie emoțională. Este piatra prețioasă care te ajută să îți analizezi sincer emoțiile, să îți apreciezi talentele și slăbiciunile și să alegi cum acționezi, cum să te folosești de ele și apoi să acționezi conform deciziilor luate.
Din punct de vedere al sănătății, ametistul poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și poate ajuta la  vindecarea mai rapidă de pe urma unei boli grave.
Din punct de vedere emoțional, ametistul este folosit pentru vindecarea unei pierderi personale, ajutându-l pe scorpion să depășească experiențe dureroase.

Turmalina:

Îl ajută pe scorpion să iasă din stările tensionate, îi va limpezi gândurile și îl va ajuta să renunțe la încăpățânarea proverbială. Turmalina va ajuta de asemenea personalitățile creative să atingă succesul și recunoașterea.

Opalul:

Este apreciat de scorpioni aflați într-o relație serioasă pentru că ajută la menținerea armoniei, păstrarea dragostei și atenuarea sentimentului de gelozie. Bijuteriile din opal îl fac pe cel care le poartă să fie mai prudent și mai înțelept.

Granatul:

Este cel mai potrivit cadou pentru o femeie scorpion pentru că este numită piatra iubirii. O va face pe femeia scorpion mai atentă și mai calculată. Pe plan fizic, se spune că granatul vindeca migrenele și bolile gâtului.

Coralul:

Îl ajută pe nativul din scorpion să evadeze din captivitatea pesimismului și să lupte cu emoțiile negative și să se bucure de viață.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard