Pietrele norocoase ale zodiei Taurului

2019-04-20 10:51:26

Guvernat de planeta Venus, Taurul este simbolizat de personalitățile tăcute, puternice și ambițioase, realiste și gata oricând să treacă la acțiune.

 Nativii zodiei Taurului sunt personalități frumoase, încăpățânate și cu un ascuțit simț practic, asemănători celor din zodia fecioarei. Taurii sunt artiști talentați și muncitori, care sunt înzestrați de la natură cu tenacitate, inspirație și spirit organizatoric. Sunt puternici și dominanți. Au o intuiție profundă și un puternic simț al justiției.

Taurilor le place să fie în centrul atenției, și caută oricând oportunități să fie remarcați de cei din jurul lor. De la natură sunt cu picioarele pe pământ și au tendința de a se mișca încet dar sigur spre scopurile pe care le urmărește, folosindu-se de forță brută sau o strategie proprie.

Taurii au o gândire practică și înțeleaptă, și sunt cei la care familia sau prietenii se duc să ceară un sfat sau o a doua opinie.

 Cercei MalahitCuloarea care li se potrivește taurilor

Verdele este culoarea care hrănește spiritul taurului și le întărește conexiunea cu natura și cu ritmul vieții. Culoare verde reprezintă creșterea și progresul. Verdele crud al primăverii, anotimpul celor născuți în această zodie, le îmbogățește legătura cu lumea din jur.

De aceea, piatra principală a zodiei este smaraldul, recunoscut pentru canalizarea energiilor planetei Venus, planeta guvernantă a zodiei.

Pietrele secundare a zodiei Taurului sunt de asemenea spectaculoase: cuarțul roz, safirul, apoi agata, malahitul și jadul.

Smaraldul

Piatra prețioasa apartinând familiei de beril, de un verde intens. Termenul vine din cuvântul grec „smarsgaud” care înseamnă „piatră verde”. Sunt cele mai valoroase pietre prețioase (cu excepția diamantelor) și sunt cele mai rare pietre prețioase de pe Pământ. Smaraldul este piatra prețioasă a celor născuți în luna mai.

Smaraldul calmează și aduce o energie blândă, care echilibrează temperamentul taurului, calmează tendințele negative și îmbunătățește creativitatea.

Cunoscut drept Piatra Dragostei și a Succesului, smaraldul deschide inima celui care îl poartă, pentru a primi dragostea în toate aspectele vieții. Smaraldul îl încurajează pe nativul din zodia Taur să dăruiască și să primească dragoste, ajutându-l să depășească obstacolele în viață.

Inel cuart rozCuarțul roz

La fel ca și alte pietre prețioase și semiprețioase, cuarțul roz se formează atunci când magma este împinsă spre scoarța Pământului și se combină cu diferite minerale pe drum.

Atunci când magma se răcește, elementele și mineralele sunt prinse laolaltă, formând cristale masive de cuarț.

Are un efect relaxant asupra persoanei care îl poartă, așadar, va puteți simți mai calm chiar și atunci când aveți de a face cu oameni dificili sau situații grele.

Denumită piatra dragostei, cuartul roz a fost folosit de-a lungul istoriei în ritualuri de căsătorie sau logodnă. Apartine familiei cuarțului, iar nuanța translucidă de roz este dată de dioxidul de silicon.

Cuarțul roz îi face pe oamenii mai înțelepți și mai profunzi în relațiile de dragoste și prietenie. Cuarțul roz emană o energie care îi face pe cei care îl poartă să recunoască propria nevoie de a fi compasionați.

 Safirul

Safirele au fost  apreciate ca pietre prețioase încă din antichitate. Regii persani credeau că cerul este albastru de la safirele care se reflectau în el iar un poet a descris safirele ca „cerul senin la câteva clipe după ce soarele a apus”.

Safirul este piatra transformării, a celor care vor să învețe o limbă străină nouă sau cei care vor să devină mai buni și mai puternici. Este cristalul exploratorilor, purtând energia Pământului și poate ajuta pe oricine care își dorește să evolueze.

Înzestrează pe cel care îl poartă cu claritate în gândire și intuiție. De asemenea se crede că ridică moralul și atrage prosperitatea.

Pandant safirAgata

Agatele sunt cele mai populare varietati de calcedonie. Au fost descoperite încă din neolitic în apele răului Achates din Sicilia și au fost folosite la confecționarea bijuteriilor din epoca faraonilor și până în zilele noastre. Datorită varietății lor, agatele au fost populare de-a lungul secolelor, atât datorită frumuseții lor distinctive, cât și datorită proprietăților lor spirituale. Formată în medii minerale, cel mai adesea întâlnită în rocile vulcanice, fiecare agată este un exemplar unicat, dar din fericire, într-o bogăție de specimene și culori.

Agata stimulează mintea și scoate în evidentă trăsăturile pozitive ale spiritului. Îl ajută pe cel care o poartă să prindă curaj atunci când este vorba despre chestiuni sentimentale și să se concentreze pe ceea ce își dorește într-o relație. Îl încurajează să se folosească de talentele pentru a avea o viață personală și profesională mai bună.

Agata îi va ajuta pe Tauri să urmeze calea în viață care li se potrivește cel mai bine, și să înțeleagă că posibilitățile sunt nenumărate. Mai ales agata portocalie, este asociată cu stima de sine și încrederea în propriile forțe.

Malahitul

Malahitul se formează în cavități puțin adânci, prin oxidarea zonei de deasupra depozitelor de cupru, apoi se lasă în jos în fracturi, caverne, cavități și spațiile intragranulare din roca poroasă.

Toate specimenele de malahit sunt verzi, de la verde pastel până la verdele intens cu un luciu vitros adamantin. Specimenele non cristaline sunt de obicei opace.

Malahitul incurajează pe cel care îl poartă să facă schimbări pentru a merge mai departe sau pentru a ieși din zona de confort. De asemenea, malahitul este un talisman excelent pentru a-i proteja pe cei mici.

Inel iolitAventurina

O altă piatră asociată cu planeta Venus și prin urmare, piatră norocoasă a celor născuți în zodia Taurului. Aventurina este o varietate de cuarț caracterizată printr-un luciu opalescent cu incluziuni luminoase de mică care împrumută pietrei o strălucire numită aventurescență, vizibilă mai ales atunci când este șlefuită. Numele aventurinei vine din italanul a ventura sau all’avventura, și era în secolul al 18-lea numele unui fel special de sticlă, produsă de meșterii italieni care din intâmplare au scăpat fragmente metalice într-un cuptor cu sticlă topită care, atunci când s-a răcit, avea sclipiri iridiscente. Sticla era folosită în confecționarea bijuteriilor și când mai târziu, a fost descoperită această piatră, i s-a dat numele de aventurină.

De obicei aventurina are culoarea verde, și se spune că ajută la vindecarea emoțională și spirituală. Dar mai este purtată și de cei cărora le plac jocurile de noroc, căci se crede că aduce noroc.

 Iolitul

Botezat și safirul de apă, denumirea iolitului vine din grecescul ios, care înseamnă violet. Iolitul are diverse nuanțe în funcție de unghiul din care este privit, fenomen numit pleocroism.

Iolitul este piatra muzelor, activând latura vizionară și creativă a minții, accesând gânduri și idei ieșite din sfera obișnuitului. Iolitul inspiră exprimarea creativă, artistică.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard