Blog|07 FEB 2022

Pietrele norocoase ale Vărsătorului

Vărsătorul este o personalitate independentă. Îi place să îi facă pe cei din jur să se simtă bine în compania lui, fără să aștepte ceva în schimb. Îi place să trăiască liber, este excentric și întotdeauna entuziast.

Caracteristicile nativului din zodia Vărsător

Vărsătorii sunt intelectuali desăvârșiți, având înclinație spre noi teorii și filozofii, mereu în căutare de inspirație și întotdeauna atenți la detalii. De asemenea, sunt persoane cărora nu le este greu să spună ce gândesc și sunt recunoscuți a fi buni oratori.

Pietrele norocoase ale zodiei Vărsător

Ametistul

Se crede că ametistul conduce energiile planetei Uranus, aducând purtătorului liniște și echilibru sufletesc, sinceritate, curaj și tărie de caracter. Ametistul - piatra zodiei vărsător - stimulează gândirea pozitivă și liniștește gândurile negative, ajutându-i pe acești nativi să devină mai dedicați și motivați în proiectele de care se ocupă. Ametistul îi ajută pe plan spiritual, încurajând benevolența și intuiția.

Granatul

Simbolizează triumful, adevărul, puritatea, încrederea în sine și protecția, aducând bucurii și prietenii puternice și durabile. Legenda spune că granatul atrage ghinionul asupra celor care fură sau mint. Granatul îi ajută pe cei onești și muncitori să își îndeplinească visele și le aduce liniște și prosperitate. Este, de asemenea, benefic și în problemele medicale legate de inimă, plămâni și sânge. Granatul îi ferește de coșmaruri și de deochi, întărește tenacitatea și încrederea în propriile forțe. Granatul este excelent pentru vărsătorii a căror planetă guvernantă este luna, ajutându-i să fie mai loiali față de cei din jurul lor.

Jaspul

Este o altă piatră norocoasă a nativilor vărsător, degajând o energie liniștitoare, calmând anxietatea sau stresul.

Onixul negru

Îi protejează de energii negative, stimulând gândirea pozitivă și optimismul.

Acvamarinul

Ca piatră a vărsătorului, acvamarinul îi ajută să se simtă în largul lor în condiții de stres și să își exprime propria personalitate.

Turcoazul

Este piatra asociată planetei Uranus, care guvernează zodia vărsătorului. Se crede că turcoazul atrage norocul în prietenie, dragoste și bani, calmează mintea și ajută la vindecarea trupului.

Topazul

Topazul este cunoscut ca piatra-simbol a înțelepciunii și a bunătății. Bijuteriile cu topaz le aduc vărsătorilor liniște, armonizează și purifică gândurile.

Culorile norocoase ale zodiei Vărsător

Fiecare zodie are una sau mai multe culori care o reprezintă, conform astrologilor. Pentru vărsători, acestea sunt albastrul și portocaliul.

Albastrul este culoarea care îi reprezintă pe nativii vărsător, semnul zodiacal cu spirit îndrăzneț, liber, inovator: nuanțele de albastru precum cel azur sau albastru închis le aduc acestora echilibru emoțional și energetic.

În același timp, potrivite pentru nativii zodiei sunt considerate și culorile galben și portocaliu, care îi ajută să se exprime liber.

Bucură-te de talismanul zodiei tale în bijuterii care îți definesc personalitatea și exprimă-ți stilul prin pietrele prețioase care vorbesc despre tine.

Articole similare

Produse recomandate