Pietrele pretioase ale Varsatorului

2019-01-28 09:48:24

Caracteristicile nativului din zodia vărsător

Vărsătorul este o personalitate independentă. Îi place să îi facă pe cei din jur să se simtă bine în compania lui, fără să aștepte ceva în schimb. Îi place să trăiască liber, este excentric și întotdeauna entuziast.

Vărsătorii sunt intelectuali desăvârșiți, având înclinație spre noi teorii și filozofii, mereu în căutare de inspirație, sunt atenți la detalii. De asemenea sunt persoane care întotdeauna spun ce gândesc și sunt buni oratori.

Piatra norocoasă a nativilor din vărsător

  • Ametistul

Se crede că ametistul conduce energiile planetei Uranus, aducând purtătorului liniște și echilibru sufletesc, sinceritate, curaj și tărie de caracter.

Ametistul stimulează gândirea pozitivă și liniștește gândurile negative, ajutându-i pe nativii Vărsător să devină mai dedicați și motivați în proiectele de care se ocupă.

Ametistul îi ajută pe plan spiritual, încurajând benebolența și intuiția.

  • Granatul

Simbolizează triumful, adevărul, puritatea, încrederea în sine și protecția. Aduce bucurii și prietenii puternice și durabile.

Legenda spune că granatul atrage ghinionul asupra celor care fură sau mint. De asemenea, dacă este furat, atrage necazul asupra celor care și-l însușesc până când este înapoiat proprietarului.

Granatul îi ajută pe cei onești și muncitori să își îndeplinească visele și le aduce liniște și prosperitate. Este de asemenea benefic și în problemele medicale legate de inimă, plămâni și sânge.

Granatul îi ferește de coșmaruri și de deochi, întărește tenacitatea și încrederea în propriile forțe.

Granatul este excelent pentru vărsătorii a căror planetă guvernantă este luna, îi ajută să fie mai loiali față de cei din jurul lor.

Jaspul 

Este o altă piatră norocoasă, degajând o energie liniștitoare, calmând anxietatea sau stresul.


Onixul negru

Îi va proteja de energii negative, stimulând gândirea pozitivă și optimismul.


Acvamarinul

Îi ajută pe Vărsători să se simtă în largul lor în condiții de stres și să își exprime propria personalitate. Un acvamarin purtat deasupra inimii îi ajută pe vărsători să își vadă viitorul.


Turcoazul

Este piatra asociată planetei Uranus, care guvernează zodia vărsătorului. Se crede că turcoazul atrage norocul în prietenie, dragoste și bani, calmează mintea și ajută la vindecarea trupului.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard