Pietrele prețioase care poartă noroc Peștilor

2019-02-21 08:29:33

Cum sunt nativii din zodia Peștilor?

 Cunoscut încă din antichitate, semnul zodiacal al Peștilor a fost întotdeauna legat de spiritualitate și religie. Peștii erau doi pești care i-au salvat pe Eros și Afrodita care încearcă să scape de monstrul Tifon. Conform altor legende, cei doi pești ar fi fost chiar Eros și Afrodita în trupuri de pești pentru a scăpa de monstrul care, după spusele lui Homer, avea șerpi în loc de degete și o sută de capete de dragon. Drept răsplată, peștii au fost răsplătiți și au fost urcați în cer de zeița Minerva, simbolizând astfel constelația Peștilor.

Jupiter și Neptun sunt planetele care guvernează zodia Peștilor. Neptun este planeta iluziilor și a misterului. Energia planetei este îndreptată spre dezvoltatea spirituală superioară.

Simbolul celor doi pești sugerează natura duală a acestui semn, acesta fiind probabil cea mai pronunțată la Pești din întregul zodiac.

 De aceea nativii din Pești sunt predispuși la schimbări de dispoziție, și impulsuri imprevizibile, precum apa care îi influențează. Dar sunt deschiși și adaptabili la schimbări de situații, cu emoții profunde, iubitori de frumos, originali și creativi. Sunt înțelegători și  compătimitori, care văd ce este mai bun în cei din jurul lor. Sunt capabili să empatizeze cu ceilalți, indiferent de situația în care se află, sunt spirite pozitive, îi spirijină pe cei pe care îi iubesc, încurajându-i în tot ce fac.

 Care sunt culorile potrivite celor din zodia Peștilor?

Culorile sunt foarte importante pentru nativii Pești pentru care movul, verdele și argintiul sunt încărcate de spiritualitate și de semnificații și îi ajută să păstreze echilibrul mental și fizic.

Violetul trebuie purtat atunci când încearcă să își găsească scopul în viață, să ia decizii majore care vor avea un impact direct asupra rutinei zilnice.

Culoarea verde li se potrivește atunci când vor să aibă o nouă perspectivă asupra lumii, dar nu este bine să poarte această culoare atunci când sunt derutați sau când trebuie să ia o decizie importantă în viață.

Culoarea albastră este recomandată atunci când se simt deprimați, triști sau singuri. Albastrul îi face să se simtă calmi și echilibrați.

Argintiul neutralizează sentimentele negative, le îmbunătățește perseverența și răbdarea.

 Ce pietre prețioase le poartă noroc Peștilor?

 Ametistul:

Este cea mai importantă dintre pietrele zodiei Peștilor, o piatră care îmbogățește spiritualitatea și stimulează vindecarea pe toate planurile. De asemenea este piatra care dă curaj. Ametistul aduce pace, iubire și fericire.

Ametistul este o piatră vindecătoare, dar și una care protejează, este de asemenea piatra intuiției și a clarviziunii. Ajută la purificarea minții și la îndepărtarea gândurilor negative și a anxietății. Se crede că ametistul îi ajută pe Pești să fie mai bine organizați și mai eficienți în munca lor.

Ca piatră de meditație, ametistul este potrivit pentru relaxare și vindecare interioară.

 Ametistul este un talisman minunat atunci când este folosit în artele creative, de aceea este considerat Piatra Artiștilor, Piatra Inventatorilor sau Piatra Poeților.

În vechime, era purtat și de cei care călătoreau, crezându-se că îi protejează de atacuri sau de vreme rea. De asemenea se mai credea că vindecă insomniile sau alungă visele rele atunci când este așezat sub pernă, aducând un somn liniștit.

Ametistul este benefic oamenilor de afaceri și diplomaților, în general celor care negociază. Ca talisman al prosperității, ametistul este util celor care au tendința de a cheltui mai mult decât își permit, celor care au probleme cu jocurile de noroc. Celor cu personalități adictive le este de folos pentru a depăși viciile.

 Acvamarinul

 Acvamarinul scoate în evidență calitățile celor născuți în zodia Pești. Îi ajută mai ales în relațiile personale dar și cele profesionale, făcându-i mai încrezători în ceilalți, mai aventuroși și mai prietenoși.

Se crede că acvamarinul conduce energiile planetei Neptun și este legat de chakra inimii și a gâtului, o piatră foarte potrivită pentru meditație, cu efect liniștitor.

Se spune că această piatră prețioasă îi oferă celui care o poartă intuiție și clarviziune și îmbogățește inteligența. Acvamarinul ne eliberează de anxietate, ne oferă curaj și bucurie.

Din cauza sensibilității lor, nativii de obicei timizi, iar acvamarinul îi ajută să își îmbunătățească talentul de comunica cu ceilalți.

Se spune că acvamarinul este piatra misticilor și a sufletelor pure care au capacitatea de a vedea și de a simți totul. Strălucirea este cea a soarelui peste valurile mării.

Efectul liniștitor al acvamarinului este blând și subtil, dar de lungă durată.

 Cuarțul alb

Este de asemenea importantă pentru nativii din zodia Peștilor, ajutându-i să vadă viitorul pe cei care sunt în mod special interesați de paranormal și spiritual.

Cuarțul alb armonizează trupul, conferă energie și cunoaștere.

 Rubinul

Este piatra talismanică a celor născuți în zodia Peștilor. Se spune că rubinul ne face mai înțelepți și mai maleabili în relațiile cu ceilalți. Se spune că rubinul îl face pe cel care îl poartă să facă pace cu dușmanii.

 Opalul

Opalul este piatra care aduce noroc Peștilor. Aduce armonie și fericire în viața lor și le accentuează intuiția.  Opalul are puterea de a re-aduce bucuria în viața celor care au suferit o pierdere.

 Citrina

 Îi ajută pe Pești să exprime lucrurile despre care nu pot sau nu vor să vorbească. Aduce liniștea și inhibă sentimentele negative. Este potrivită a fi purtată sub formă de pandantiv sau broșă

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard